Sebat'ta Parola Belli

Sebat'ta Parola Belli

Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, hafta sonu sahalarında oynayacakları Çankırı Belediyespor karşılaşmasının 6 puanlık bir maç olduğunu söyledi.

 

 

 

      Birinci,yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk karşılaşmasında kendileriyle aynı puanda bulunan Çankırı Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirterek, ''Alınacak 3 puan, takım üzerinde büyük bir moral oluşturacaktır. Bu anlamda karşılaşma 6 puanlık bir maç'' dedi.

 

 

     Devre arası hazırlık kampının çok yararlı geçtiğini ifade eden Birinci, ''Antalya'da çok faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Sporcularım özverili bir şekilde kamp çalışmalarına katıldı. Bu çalışmanın lige çok olumlu yansıyacağını düşünüyoruz'' diye konuştu.

 

 

     Birinci, takımda eksik bölgelere almayı planladıkları oyuncuları, ''lisansa engel borç'' nedeniyle henüz alamadıklarını ve bu açığı altyapıdan gidermek zorunda kaldıklarını kaydederek, ''Altyapıdan Antalya kampına götürdüğümüz 5 sporcudan ikisini profesyonel yaptık. Ancak bu yeterli değil. Transfer yapamazsak biraz sıkıntı çekeriz. Ama yine de her türlü zorluğa rağmen ligi istediğimiz yerde tamamlayacağımıza inanıyoruz'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor