Sebat'ta Kongre Kararı

Sebat'ta Kongre Kararı

Akçaabat Sebatspor'da Kongre Kararı Alındı.VİDEO HABER

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta küme düşen Akçaabat Sebatspor’da başkan Zeki Öztürk olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıkladı.

Öztürk kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kulübün küme düşmesinden dolayı üzüntülü olduklarını ve kulüp adına saha sonuçları hariç çok şeyler yaptıklarını söyledi. Başkan Zeki Öztürk “sezon başı bu takımı hangi şartlarda kurduğumuz ortadadır. Yönetim kurulumu görevde olduğu süre içerisinde kulüp adına çok başarılı işlere imza atmıştır. Ancak yönetim kurullarının başarısı veya başarısızlığı saha sonuçlarına endekslidir. Takımımız hiç te arzu etmediğimiz bir şekilde 2. ligden 3. lige düşmüştür.  Bu konumdan dolayı yönetim kulu arkadaşlarım ve kendim adına benim gibi sebatlı olanlardan özür diliyorum. Sebat için elinden geleni maddi ve manevi olarak esirgemeyenlerden özür diliyorum. Bu özrümü hiçbir zaman Akçaabatlı olup elinde imkanı olupta Sebatspor’a destek yerine köstek olanlardan değildir.” dedi.

Kulübü sezon başından aldıkları duruma göre ekonomik olarak çok daha iyi konumda bırakmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Öztürk “Kulübün anahtarı terse açılacaktı, Cemil Kalkışım geldi kulübü tekrar ayaklandırdı ve bizlere kazandırdı. Sonucunda, buraya gelen bu yönetim Sebat’a bir şeyler almak için değil, bir şeyler vermek için gelmiştir. Tabi ki talihsiz, istemediğimiz birçok olaylar yaşadık. Biz birçok kez elektriksiz oturduğumuzu biliyoruz. İcralar kapıya dayandı, 15 gün önce gelen eski kulüp başkanının icrası dışında bu kulüp icra memurlarıyla muhatap olmuyor” dedi.

En Büyük Destek Cemil Kalkışım’dan…

Başkan Konuşmasını şöyle tamamladı “Bize en büyük desteği eski başkanımız Cemil Kalkışım’dan aldık. O’na en büyük teşekkürlerimi sunuyorum. Ardından yönetim kurulum üyemize teşekkür ediyoruz. Bakanımız Faruk Özak’a da teşekkür ediyorum. Ben bu yaşıma kadar AK Parti’ye oy vermedim. Bize bakanın verdiği katkıları asla es geçemeyiz. Önümüzdeki seçimde oyumu siyasi hiçbir şey düşünmeden Faruk Özak’a vereceğim. 1 ay içerisinde olağanüstü genel kurula gidiyoruz. Bunun sebebi, geçmişte olağanüstü kurul kararları alınması gecikiyor, yönetim erken oluşmuyor. Biz kulübün önünü açmak için olağanüstü genel kurul kararı aldık. Benim sağlığım çok bozuk durumda. Ben bu görevi sağlık nedenlerimden dolayı bu görevi yürütemeyeceğim. Ama ben gönülden Sebatlıyım. Ben özümde milliyetçi bir insanım. Benim şirketimin merkezi Trabzon’dadır ama işim Ankara’dır. Benim Ankara’daki tüm araçlarımın plakası 61’dir. Devam etmeme kararımız kulüple ilgilenmeme anlamı taşımıyor. Maddi manevi her zaman kulübün yanındayım.

Özellikle Akçaabat’taki yönetici konumunda olan yönetici amirlerime bir lafım var. Özellikle göreve geldiğimizde ifade vermek için emniyete çağrılan arkadaşlarımıza yardımlarından dolayı Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Son haftalarda maçlara gelemese de gönlü bizimledir. Kendisine teşekkür ediyorum.

Belediye başkanı benim iller bankasından mesai arkadaşımdır. Ancak spordan biraz uzak. Sevgili başkanım bu belediyenin bu kulübe yılda 15 bin TL’lik yakıt vererek hizmet etmesi mümkün değildir. Bu kulübün otobüsü çürümektedir. Senden ricam sezon başı bir otobüs kulübe alınmalıdır.”

 
AKÇAABAT SEBATSPOR BAŞKANI ZEKİ ÖZTÜRK adomedya

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Spor