Sebat'ta Hedef İyi Futbol

Sebat'ta Hedef İyi Futbol

Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, iyi oynayıp çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, iyi oynayıp çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak son haftalarda çok iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, ''Bu olumlu havayı Pazarspor maçında da devam ettirmek istiyoruz. Pazarspor da son dönemde sıkıntı içerisinde ve sanırım yeni bir hocayla maça çıkacak. Hoca değişiklikleri takıma her zaman olumlu yansır. Bu nedenle işimizin zorlaştığı kanaatindeyim'' dedi.
Pazarspor karşısında iyi oynayıp çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade eden Batur, ''Pazarspor bizim komşu takımımız. Futbol adına iyi şeyler yapanın kazanmasını isterim'' diye konuştu.

Batur, kulüp yönetiminin takıma gereken desteği verdiğini kaydederek, ''Yönetim kurulumuzun sporcularımıza olan destekleri artarak devam ediyor. Futbolcuların hak ettikleri primler zamanında veriliyor. Bu da takımımızda morallerin daha da iyi olmasına neden oluyor'' dedi.

Bugün Rize'ye geçecek olan kırmızı-beyazlılarda sakatlığı devam eden Abdullah'ın Pazarspor karşısında forma giyemeyeceği, Mehmet İpek ile Murat'ın durumlarının ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.

Derviş ALTUNTAŞ AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor