Sebat'ta Gündem Gece

Sebat'ta Gündem Gece

Akçaabat Sebatspor kulübe maddi gelir amacıyla düzenleyeceği gecenin hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubunda mücadele eden Akçaabat Sebatspor kulübe maddi gelir amacıyla düzenleyeceği gecenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Akçaabat Sebatspor yönetim kurulunca 21 Şubat’ta İstanbul’da kulübe maddi gelir sağlamak amacıyla düzenlenecek geceye destek için ilçenin önde gelenlerini ziyaret ederek hem geceye davet edip hem de kulübe destek istediler. Ziyaretler çerçevesinde Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ve Akçaabat Emniyet müdürü Adurrahman Tosun’nu  ayrı ayrı ziyaret ederek Akçaabat Sebatspor forması hediye ettikleri.

Ziyarette konuşan Akçaabat kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Sebatspor kulübünün ilçede önemli bir sosyal görevi gördüğünü belirterek “ Akçaabat Sebatspor’un başarısı için bize düşen ne görev varsa elimizden geldiğince yapmaya gayret gösteriyoruz. Artık kulüpler profesyonelce yönetildiğinden resmi kurumların kulüplere direk maddi yardım yapma imkanı yok. Ancak bu şartlarda kulüplerin ayakta kalması için ekonomik desteğine ihtiyaç vardır” dedi.

  Kulüplere yasaların elverdiği ölçüde yardıma hazır olduklarını ifade edem Özkan “özellikle alt yapıya alınacak sporculardan ekonomik gücü olmayanlara  kaymakamlıkça her türlü desteğin verebiliriz. Yapılan çalışmalar ile sokakta boş gezen ve gelecek vaat eden sporcuları bulup çıkartabiliriz. Sokaktan bir kişi bile bu sayede kurtarabilirsek bizim için kazançtır” dedi.

Akçaabat Sebatspor Başkan yardımcısı Rıza Özer’de Kaymakam Erol Özkan’a teşekkür ederek İstanbul’da yapılacak olan geceye davet etti.

 

 

 

 

 

 

MAÇ SONRASI OLAYLAR İLE İLGİMİZ YOK

 

Öte yandan deplasmanda oynanan Erzurumspor karşılaşması sonrası gelişen olayların Akçaabat Sebatspor kulübü ve taraftarı ile hiçbir ilgi olmamasına rağmen, Erzurumspor yönetiminin olayları Akçaabat Sebatspor taraftarı tarafından başlatıldığı yönünde ifadelerinin son derece üzüntü verici olduğu açıklandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer “ Gelişen olaylar ile bizim ve taraftarımızla hiçbir ilgisi yoktur. Bizim deplasmanda 35 kişilik bir taraftar grubumuz vardı. Bu taraftarımızın 5 bin kişilik bir taraftar grubuna nasıl sesini duyurabileceğini iyi düşünmeleri gerekir. Stadyumun çıkış kapısının ayrı yerde olmasına rağmen, hakem, misafir takım ve seyircisinin çıkış kapısının olduğu alana yığılan  Erzurumsporlu taraftarlar 35 kişilik taraftarımızı taş yağmuruna tutmuş ve futbol takımımızın çıkış kapısına yüklenmişlerdir. Bizler kulüp yetkilileri olarak, Emniyet güçlerinin öngördüğü şekilde 1.5 saat stadyum içerisinde bekletildik. Daha sonra eskort eşliğinde şehirden çıkışımız sağlanmıştır. Maç sonrası tamamen bizim dışımızda gelişen bu olayları tasvip etmemiz mümkün değildir. Erzurum halkı ve sporseverleri ile her zaman dostluğumuz geçmişte olduğu gelecekte de devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor