Sebat'ta forma savaşı

Sebat'ta forma savaşı

Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Erol Tonbul, her oyuncuya eşit mesafede olduğunu, idmanlarda kim performansını yüksek tutarsa kadroya o dahil olur dedi.

Teknik Direktör Tonbul sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, lig hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek Çalışmalar boyunca kadroya girmesinde zor gördüğü sporcuları başka takımlarda değerlendireceklerini söyledi. Tonbul “Şu an için çalışmaları sayıca fazla sporcu ile yapıyoruz.Bize göre sporcu sayımız en fazla 22+3 olmalı.Bir oyuncunun kendisini en iyi geliştireceği anlar sahada olduğu anlardır.Çok yetenekli bir sporcu dahi olsanız kadroda yer almadıktan sonra kendinizi geliştirme şansını pek yakalayamazsınız.Bu düşünceden hareketle kadroya girmesi zor gördüğümüz sporcularımızı oynayabilecekleri takımlara vermeyi planlıyoruz.” diye konuştu.

Takım içerisinde oyuncuları gün geçtikçe daha iyi tanıdığını da ifade eden Tonbul “ Biz tüm sporculara eşit mesafedeyiz.İdmanlarda kim daha iyi performans gösterir, takımına faydalı olacağına inandırır ise formayı o giyer” dedi.

Öte yandan Akçaabat Sebatspor da idman sahası sorunu devam ediyor.İdman sahası olmamasından yakınan Erol Tonbul, Atletizm pistinde idman yapmak zorunda kaldıklarını idman yapmak için en az 10 km. Otobüsle seyahat ederek başka tesislere gittiklerini, bununda sporcuları olumsuz etkilediğini belirtti.


Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor