Sebat'ta Birinci Dönemi

Sebat'ta Birinci Dönemi

Akçaabat Sebatspor teknik Direktör Mehmet Birinci ile anlaşma sağladı.

 

TFF 2. Lig 4. Klasman grubunda sezonu tamamlayan Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcısı Rıza Özer, Gelecek sezon Teknik Direktör olarak Mehmet Birinci ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Özer sitemiz muhabirine yaptığı, gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen bir ekip oluşturmak istediklerini ve çalışmaları bu yönde sürdürdüklerini ifade ederek “Akçaabat Sebatspor kulübü olarak gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bunun için ilkönce hoca konusunda yaptığımız çalışmalar sonucu Kulübümüzde süper ligdeyken hocalık yapan ve birçok başarılara imza ata Mehmet Birinci ile prensip anlaşmasına vardık. Birkaç gün içerisinde resmi mukavele imzalamayı planlıyoruz” dedi.

 

Rıza Özer, Yapılan yönetim kurulu toplantısında transfer komitesi oluşturduğunu, komitenin ve hocanın istekleri doğrultusunda pazartesi günü iç transfer görüşlerinin başlayacağını da ifade ederek “Yönetim kurlumuz Başkan Şenol Ayvaz başkanlığında yaptığı toplantıda transfer komitesi oluşturma kararı adı. Komite pazartesinden itibaren çalışmalara başlayacak. İlkönce iç transferi bitirip dış transfer görüşmelerine başlayacağız. Güçlü bir kadro oluşturup gelecek sezon taraftarı, yönetimi ve sporcusu el ele vererek tekrar eski başarılı günleri yakalamaya çalışacağız” dedi.

 

Öte yandan Akçaabat Sebatspor transfer komitesinde; Başkan Şenol Ayvaz, başkan yardımcıları Rıza Özer ve Metin Nadir, Genel Kaptan Tayyar Usman ve Mali Sayman Mahmut Sivrikaya’nın yer aldığı açıklandı.

 

Haber:Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor