Sebat'ta 5 imza

Sebat'ta 5 imza

takımımız Sebatsporda yeni hocanın verdiği bililer doğrutusunda 5 futbolcuyu renklerine bağladı

Kırmızı-Beyazlılar Teknik Direktör İsmail Batur’un verdiği rapor doğrultusunda zaman kaybetmeden dış transfere yöneldi. Kırmızı-Beyazlılar, Trabzonspor PAF takımından Arda, Erhan, Emre, Sürmenespor’dan Fatih, Vanspor’dan kaleci Tacettin ile alt yapıtan Ümit Erdem’e resmi sözleşme imzaladı.

İmzalar Atıldı
İkinci Lig B Kategorisi ekiplerinden Akçaabat Sebatspor, taarruza geçti. İlk olarak Teknik Direktör İsmail Batur ile anlaşan Kırmızı-Beyazlılar, zaman kaybetmeden dış transfere yöneldiler. Trabzonspor PAF takımından Arda, Erhan, Emre, Sürmenespor’dan Fatih, Vanspor’dan kaleci Tacettin ile alt yapıtan Ümit Erdem’le her konuda anlaşmaya varan Akçaabat Sebatspor, bu oyunculara resmi mukavele imzalattı. Kırmızı-Beyazlılar’ın kadrosuna katmak istediği Trabzonspor PAF Takımı’ndan Ziya ve Rahman’ın imza törenlerinin ise daha sonra yapılacağı belirlendi.

İstemeyen Gider
Sebatspor için yeni sezonda çok koşacak ve formayı terleten oyunculara ihtiyaçlarının olduğunu belirten Sözcüsü Hayri Güner, “Bizde oynamak isteyen futbolculara her zaman kapımız açıktır. İç transfer çalışmalarımız sürüyor. Burada kalmak isteyen kalır. Gitmek isteyeni ise zorla kulüpte tutamayız. 15 Temmuz’a kadar iç ve dış transferi bitirerek kendi tesislerimizde sezon açılışını gerçekleştireceğiz. Kendi tesislerimizde bir hafta çalıştıktan sonra Almanya’ya gideceğiz. Burada futbolculara iki günlük izin verdikten sonra 10 Ağustos’a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor