Sebat'ta 2 transfer

Sebat'ta 2 transfer

Akçaabat Sebatspor, Yıldızlıspor'dan 2 sporcuyla sözleşme imzaladı.

Akçaabat Sebatspor Yıldızlısporda top koşturan genç yetenekler Taha ve Onur ile sözleşme imzaladı.

 

A.Sebatspor Asbaşkanı Temel Kazancıoğlu, bölgede birçok sporcunun gelecek vaad ettiğini bu gençleri bulut değerlendirmek istediklerini söyledi.

Ödemeler Yapılacak

Kazancıoğlu, hafta içinde oyunculara olan borçlarını kuruşu kuruşuna ödemeyi planladıklarını söyledi.

 

Ellerinde olmayan sebeplerden dolayı bu işin uzadığını ifade eden Asbaşkan Kazancıoğlu, “Trabzonspor'dan Necdet'in bonservisine karşılık alacağımız bonservis ücreti ile oyuncularımıza hafta içi bir ödeme yapmayı planlıyoruz. Başkanımız Güven Hacısalihoğlu bu konuyla ilgili Trabzonspor Genel Sayman'ı Mahmut Aksu ile yarın bir görüşme yapmayı planlıyor” şeklinde konuştu.

 

Futbolcularına olan sorumluluklarını geç de olsa yerlerine getireceklerini söyleyen Temel Kazancıoğlu, “Kimse böyle olmasını istemezdi. Sonuçta oyuncularımıza karşı eski borçlarımızı temizleyerek yeni bir sayfa açıp rotamızı çizeceğiz” dedi.

 

İyi bir kadro ile yola çıkmak istediklerini de vurgulayan Asbaşkan Kazancıoğlu, “Çekirdek kadromuzu koruduk. Bunların arasına istikbal vaad eden oyuncularla bölgeden deneyimli oyuncular katıp harmanlayacağız. Gelecek sezon büyük başarılara imza atacak, iyi bir kadro oluşturacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor