Sebatspordan basın açıklaması

Sebatspordan basın açıklaması

Akçaabat Sebatspor olaylı Araklıspor maçı ile ilgili bir açıklma geldi.

Basın açıklamasını aynen yayınlıyoruz.


AKÇAABAT SEBATSPOR KULÜBÜ
BAŞKANLIĞI
Tel:0462 248 1923 Fax:0462 248 8578
e-mail:sebatspor_1923@hotmail.com Söğütlü/AKÇAABAT


31.10.2007


BASIN DUYURUSU

25 Ekim 2007 Perşembe günü Araklı ilçe stadında, Araklı spor Futbol takımı ile yapmış olduğumuz T.F.F. 2. Lig müsabakası sırası ve sonrasında yaşadığımız olaylar camia olarak bizleri ziyadesiyle üzmüştür.

Her sezon olduğu gibi bu sezon da özellikle yöre takımlarımız başta olmak üzere diğer kulüplerimize ve yöneticilerine Fatih stadında göstermiş olduğumuz konuk severlikten dolayı gönlümüzün çok rahat olduğunu ifade etmek isteriz.

Çünkü ilk devre aynı takımla sahamızda oynadığımız ve farklı yenildiğimiz o maçta ne rakip takım futbolcularına, ne taraftarlarına ne de Yöneticilerine her hangi bir saygısızlık yapılmamıştır.

Buna rağmen günün 24 saati hep bir arada yaşayan her iki kulüp taraftarlarını aşırı yağmur nedeniyle bir araya getirilmemesini güvenlik olarak sunmanın, maç esnasında Araklı sporlu bir futbolcunun golü attıklarından sonra topu alıp bizim sporcumuza atarak söylemlerinin, maç bittikten sonra soyunma odasına giden teknik heyet ve sporcularımızın İlçe Emniyet Amiri ve 2 polis memuru gerekli tedbirleri alması gerekirken silah çekmek dahil olay yaratma amacı taşıdıklarını ve yine sporcularımızın Araklı stadından ayrılırken hiçbir güvenlik önlemi almamalarını, bu konuda Araklı spor yöneticilerinin gerekli duyarlılığı göstermemeleri ve o günden bugüne kadar hep savunma beyanlarını vermelerini, dostluk ile barıştan söz etmelerini doğrusu fazla samimi bulmadığımız ve camia olarak üzüldüğümü belirtmek isteriz.

Cumhuriyetimizin 84. yılını kutladığımız bu günlerde Cumhuriyetle yaşıt kulübümüze yapılan bu tür davranışlar bundan sonra yapılmaması dileğiyle bilgilerinize saygılarımızla sunarız.



Yönetim Kurulu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor