Sebatspor'da parola galibiyet

Sebatspor'da parola galibiyet

Akçaabat Sebatspor yarın pazarspor karşılaşmasından 3 puan hedefliyor.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın kendi sahasında Pazarspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'da genel kaptan Ethem gören, hedefe ulaşmak için sahadan 3 puan ile ayrılmak zorunda olduklarını söyledi..
Gören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pazarspor maçının kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, ''Takım olarak bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık.Bizim üstümüzdeki iki takımın kendi aralarında oynayacak olması bu maçı bizim açımızdan daha da önemli hale getirdi.Eğer hedefimize ulaşmak istiyorsak bu maçtan mutlaka 3 puan almamız gerekmektedir.Oyuncularımız da bu işin farkındalar.onlara güveniyoruz.Kendi saha avantajımızı iyi kullanarak sahadan mutlu ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Sebatspor’un oynadığı güzel futbol ve üst üste elde ettiği galibiyetler ile herkes tarafından beğeni topladığın ifade eden Gören “Bizi izleyen herkes takımın oynadığı futbolu beğeniyor.Son iki haftada bu güzel futbola rağmen istediğimiz sonucu alamadık.Pazarspor maçından istediğimiz sonucu alarak tekrar çıkışa geçmek istiyoruz'' diye konuştu.

Derviş Altuntaş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor