Sebatspor'a Moral Ziyareti

Sebatspor'a Moral Ziyareti

Akçaabat Sebatspor'un kamp yaptığı Zorlu Grand Otel'e ziyaretçi akını.

Akçaabat Sebatspor’un yarın (Cumartesi) karşılaşacağı Alanya maçı öncesi kamp yaptığı otele ziyaretçi akını oldu. Takımımızın morali üst seviyede.

 sebat-askf.jpg

Akçaabat Sebatspor Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Zorlu Grand Otel’de kampa giren Sporcuları yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.

sebat.20110326120639.jpgOtele gelen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyeleri başkan Zeki Öztürk’e çiçek vererek moral verdi.

Tek Yol Galibiyet.

Ligde kalan 7 karşılaşmadan 3’ünü kendi evinde oynayacak olan Akçaabat Sebatspor kalan 7 karşılaşmanın en az 4’ünden galibiyetle ayrılmak zorunda. Özellikle ligde kalma mücadelesi veren takımlar ile hayati maçlara çıkacak olan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz için bu önemli dönemecin ilk ayağını yarınki Alanya karşılaşması oluşturuyor.

Trabzonspor’da Prim 6 Bin TL, Akçaabat Sebatspor’da 5 Bin TL…

Akçaabat Sebatspor’un ligde tutunabilmesi için bütün imkanlarını seferber eden Başkan Zeki Öztürk, Alanya karşılaşmasında galibiyet primi olarak 5 bin lira olarak açıkladı. Süper Ligde şampiyonluk kovalayan Trabzonspor'a eşdeğer bir prim vaad eden yönetim kurulunun bu kararı camiadan da sevnçle karşılandı. Sporculara en iyi imkanı sunan yönetimin bu jestine karşılık sporcuların sahadan 3 puanla ayrılması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor