Sebatspor Yalıspor'u 3-1 yendi

Sebatspor Yalıspor'u 3-1 yendi

Akçaabat Sebatspor hazırlık maçında yalıspor'u 3-1 mağlup etti. Özcan Çalışmaları değerlendrdi.

Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Ali Kemal Özcan, ekonomik sıkıntılara rağmen lige iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.

 

Özcan AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların yaptıkları plan dahilinde devam ettirdiklerini ve lige kısa bir süre kala daha çok hazırlık maçı yaparak eksikleri görme fırsatı bulacaklarını söyledi. İhtiyaç duyulan bölgelere ekonomik sıkıntı nedeniyle  sporcu transfer edemediklerini ifade eden  Özcan “Kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik durum ve federasyona olan borç nedeniyle sporcu transferi yapamıyoruz. Bu nedenle elimizdeki mevcut kadroyla yapabileceğimizin en iyisin yapmaya gayret gösteriyoruz. Lige kısa bir süre kaldı ve bu süreyi daha çok hazırlık maçı yaparak geçirmek istiyoruz. Bu maçlarda hem altyapıdan aldığımız oyunculara biraz tecrübe kazandırıp hem de eksiklerimizi görmek istiyoruz” dedi.

 

Öte yandan Kırmızı Beyazlılar Akçaabat Fatih Stadyumu’nda Trabzon Yalıspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı. Akçaabat Seatspor karşılaşmaya, Ahmet, Caner, Eyüp Abdullah, Adem, Erhan, Hakan, Mehmet İpek, Sami, Mutlu, Taha ilk onbiri ile çıktı. Akçaabat Sebatspor’un gollerini Hakan, Taha ve 2. yarıda oyuna giren Harun (P) kaydetti. Yalıspor’un tek golü ise Ayhan’dan geldi.

 

Öte yandan Kongre süresince ismi uzun süre başkanlık için geçen ve son anda aday olmaktan vazgeçen işadamı Cemil Kalkışım hazırlık maçını bir süre takip etti. Kalkışım’ın stadyumdan ayrılışında sporcular ile olan samimi diyalogu gözlerden kaçmadı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor