Sebatspor Ulusal Basında Yer Aldı

Sebatspor Ulusal Basında Yer Aldı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup' ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor, ulusal basında bakın neden yer aldı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta oynadığı 11 maçta puan alamayarak Türkiye liglerinin puan alamayan tek takımı olan Akçaabat Sebatspor ulusal bazda yayın yapan Hürriyet ve Yeniçağ Gazetelerinde yer aldı.     


"Sebatspor rekora koşuyor!" başlığıyla Hürriyet Gazetesinde yer alan Kırmızı-Beyazlı takım için özetle şu ifadelere yer verildi, "Türkiye İdman Cemiyeti'nin kurucularından olan Cumhuriyetle yaşıt Akçaabat Sebatspor kulübünün durumu içler acısı. Bir dönem İsmet İnönü'nün de 40 lira bağışta bulunduğu Trabzon'un en büyük ilçelerinden Akçaabat'ın takımı olan Akçabat Sebatspor, Türkiye liglerinin bu sezon puan alamayan tek takımı oldu. Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele eden kırmızı beyazlı ekip, bugüne kadar ligde oynadığı 11 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Spor Toto Süper Lig, Bank Asya, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. ligde yer alan 127 takım arasında hiç puan alamayan tek ekip olan kırmızı beyazlılara, Süper Lig'de mücadele ettiği yıllardan kalan borçları nedeniyle de sezon başında transfer yasağı konmuştu."


"Efsanelerin takımı can çekişiyor" başlığını kullanan Yeniçağ Gazetesi'nde ise, "Cumhuriyet’in ilanıyla birlikte kurulan, Şenol Güneş ve Cemil Usta gibi efsaneleri Türk futboluna kazandıran Akçaabat Sebatspor batıyor. Henüz galibiyeti olmayan Karadeniz ekibinin tüm mal varlığı da hacizli. Trabzon, Rize, Giresun, Ordu ve Samsunspor’dan sonra Süper Lig’de oynayan Karadeniz’in bir efsane kulübü yaşam savaşı veriyor. Akçaabat Sebatspor, bir zamanlar fırtına gibi esiyordu." ifadelerini kullanarak detayla bir haber verildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor