Sebatspor Nasıl Kurtarır?

Sebatspor Nasıl Kurtarır?

Kalan son 4 maçının üçünü sahasında oynayacak olan Kırmızı-Beyazlılar, 4 maçta 10 puan alırsa ligde kalır.



Ligde kalma mücadelesi veren ve deplasmanda Pazarspor'a 3-1 mağlup olarak avarajla sondan ikinci sıraya inen Akçaabat Sebatspor, kalan son dört maç için yönetim kurulu ellerinde kağıt kalemi düşürmeyerek hesaplar yapmaya başladı. 

4 Maç Çok Önemli
Kalan dört maçından 12 puan toplamak isteyen Akçaabat Sebatspor bu puanı aldığı taktirde kümede kalacaklarının hesabını yaparken, gelecek hafta Değirmenderespor ile yapacak olduğu maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Fethi Türkoğlu, kalan son dört maçın kendileri acısından çok önemli olduğunu vurgulayarak” Pazarspor karşısında çok iyi futbol oynadık. Galip duruma geçtik. Skoru koruyamadık. Bir hatalı pozisyonda golü yedik. Ancak ilk ikinci yarıda ise rakibimizin atakları karşısında dirençli olamadık. Üst üstte yediğimiz gollerle mağlup olduk. Aslında bu maçı kazanmış olsaydık, büyük bir avantaj elde edecektik” dedi

Fikstür Avantajımız Var
Ne yazık ki sahadan mağlup ayrıldıklarını dile getiren Kırmızı-Beyazlı ekibin yeni Teknik Direktörü Fethi Türkoğlu, “Artık kalan son dört maçımıza bakıyoruz. Gelecek hafta kendi sahamızda ligin flaş ekiplerinden Değremenderespor ile oynayacağız. Çünkü fikstür avantajımız var. Bu avantajımızı kullanmak istiyoruz. Dört maçın üçünü içerde birini dışarıda oynayacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmalarda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile Değirmenderespor"u yenerek yeniden çıkışa geçeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Spor