Sebatspor Ligden çekildi

Sebatspor Ligden çekildi

Akçaabat Sebatspor’da kulüp başkanı Kaynar, Ligden çekildiklerini açıkladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da kulüp başkanı Kaynar, Ligden çekildiklerini açıkladı.

 

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden ve ligden düşen  Sebatspor, ligin geri kalan bölümünde oynayacakları 3 maçta sahaya çıkmama kararı aldı. 7 puan ile son sırada olan ve gelecek sezon Bal Ligi'nde mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı ekip Keçiören Sportif A.Ş,  ve  maçlarında sahaya çıkmayacak.  Sebatspor, sakat oyuncular nedeniyle 11 kurmakta zorlandıkları için böyle bir karar aldıklarını Türkiye (TFF) yetkililerine bildirdi. 

 Sebatspor Başkanı Erkan Kaynar ise yaptığı basın toplantısında genç bir takımla yola çıktıklarını ve imkansızlıklar yüzünden bu duruma geldiklerini belirterek, "İyi zamanda herkes tribündeki koltuğuna sahip çıkıyor ama kötü zamanda kulübe sahip çıkan yok. Sakat oyuncular nedeniyle 11 kurmakta zorlanıyoruz. Bu yüzden ligin geri kalan bölümünde oynamamız gereken maçları oynayamayacağız" dedi. 

Kaynar,  Sebatspor kulübünden alacağı olanlar bu alacaklarından vazgeçmemeleri halinde gelecek yıl Bal Ligi'nde oynayamayacaklarını da ifade ederek "Kulübün ileri gelenleri ve  Sebatspor'un duayenleri kulüpten alacağı olanlarla oturup konuşup anlaşmaz ise gelecek yol Bal Lig’inde bile oynayamayız. Bu kulübün tekrar canlanması ve eski günlerine dönebilmesi için birlik ve beraberlik ortamının yeniden inşa edilmesi gerekiyor" diye konuştu.

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor