Sebatspor inanıyor

Sebatspor inanıyor

Akçaabat Sebatspor Perşembe günü Araklıspor ile oynayacak olduğu maçın hazırlıklarına dün başladı

Ligde iyi bir çıkış yakalayan ve oynadığı son yedi haftada mağlup olmayan Akçaabat Sebatspor Perşembe günü Araklıspor ile oynayacak olduğu maçın hazırlıklarına  başladı. Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında Değermenderespor ile karşısında2–0 galipken son dakikada yediği golle 2-2 berabere kalan Kırmızı- Beyazlılar kaçan galibiyete yanıyor.



Teknik Direktör İsmail Batur basit hatalar sonucunda goller yediklerini ve liderliği kaçırdıklarını belirterek”Puan kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını söyledi. Batur Araklıspor'un iyi bir takım oyduğunu ve bazı şansızlıklar yaşadığının altını çizerek İlk maçta bizi kendi sahamızda farklı yenildiklerini, geçen haftada Erzurumspor deplasmanından puansız döndüklerinin altını çizerek” ilk üç maçta sıfır puanımız vardı.



Bu futbolcularımızı ve beni kamçıladı. Daha sonra yaptığımız takviyelerle başarılı sonuçlar almaya başladık. Şuanda ligde 3. sırada bulunuyoruz. Değermenderespor karşısında iyi futbol oynandık. Çok gol pozisyonu yakaladık. Bunlardan sadece iki tanesini değerlendirebildik. Rakibimizde yakaladığı pozisyonları iyi değerlendirdi.Ve iki puan kaybeden taraf biz olduk. Bu iki puanı kaybetmiş olmasıydık bugün lider konumda olacaktık. Demek ki her şeyde bir kısmet var”dedi



Batur, Araklıspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını cezalı olan Emre Köksal'ın takımdaki yerini alamayacağını sakat olan Mutlu'nun durumu ise maç gününde belli olacağını ifade ederek”Biz yolumuzdan dönmek istemiyoruz. Bir hedefimiz var. Bu hedefimize ulaşmak içinde maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Araklıspor ligin dişli takımlarından biri,onlarda şansızlıklar yaşıyor.Ama Trabzon futbolu adına her iki takımında ortaya yakışır bir futbol koyacaklarını kim hak ediyorsa onun kazanması gerektiğine inayorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor