Sebatspor Hazırlanıyor

Sebatspor Hazırlanıyor

Akçaabat Sebatspor çalışmalarına devam ediyor. İdmana kimler katıldı.. İşte ayrıntılar.

TFF 2. Lig 3 Grup’ta mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor’da yeni sezon hazırlıklarına  devam ediyor.

Teknik Direktör Ali Kemal Özcan nezaretinde Akçaabat Fatih Stadyumu’nda gerçekleşen çalışmada futbolcular düz koşu ve kültür fizik hareketleri yaptı. Çalışmaya çeşitli kulüplerden denenmek için gelen sporcular ile toplan 40 futbolcu katıldı.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Takım Genel Kaptanı Ömer Tayyar Usman,  geçen sezondan 17 sporcunun idmanlara katıldığını,  altyapı ve diğer sporcular ile birlikte 40 sporcu ile çalışmak zorunda kaldıklarını söyledi. Bir hafta sonra  yapılacak kongreye  kadar zamanı değerlendirdiklerini ve gelecek yönetime ilk çalışmaları yapmış bir takım bırakmak istediklerini belirten Usman “elimizdeki kadroyu gelecek olan yönetime hazır bir şekilde bırakmak için çalışmalarımıza başladık. Biz görevde kaldığımız sürece takımı daha iyi yerde bırakmak için çalışıyoruz. Bundan sonra göreve gelecek yönetime düşmektedir” dedi.

 

İdmanda kimler Var…

 

Adem Çak, Mutlu, Hakan Bayraktar, Mehmet İpek, Sami, Erhan, Taha, Gökhan, Semih, Sefa, Murat Çubuk, Murat, Abdullah Civelek, Harun, Eyüp, kaleciler Ahmet ve İsmail, Altyaıdan; Adem, Ali Kemal, Gökhan, Ethem, Tayfun, Mehmet, Ayhan, Hakan, Barış, Osman Can.

Ayrıca Geçen sezon ilkyarıda  Akçaabat Sebatspor ve ikinci yarı Trabzon Karadenizspor’da forma giyen Ziya Şakar ve Ümir Sağır da idmanda yer aldı.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor