Sebatspor Geleceğe Yatırım Yaptı

Sebatspor Geleceğe Yatırım Yaptı

Akçaabat Sebatsspor 8 sporcuyu renklerine bağladı.

Fotograflar:Cemil Bıyıklı/Akçaabat Yeni Haber Gazetesi

 

Akçaabat Sebatspor dış transferde, İstanbulspor’dan Ferdi Yanık,  Adanaspor’dan Emre Hızarcı, Göztepe’den Ferdi Çelik, Fethiyespor’dan Güner Topçu,  Karadenizspor’dan Sami Büyüktopaç, Batman Petrolspor’dan Serkan Altun, Ofspor’dan Burak Kürşat Aydın ve Özgür Kaynak ile sözleşme imzaladı.

 

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan Akçaabat Sebatspor Basın Sözcüsü Hayati Yavuz, zor koşullar altında teknik heyetin istediği sporcuları transfer ettiklerini belirterek, şimdiden gelecek sezonun takımını oluşturmaya başladıklarını söyledi.

Hayati Yavuz “Akçaabat Sebatspor’un içinde bulunduğu ekonomik darbağoza rağmen lisansa engel borcu hallettik. ve 8 sporcu ile anlaşma sağladık. Bu sporcular ile 1.5 yıllık anlaşma yaparak bir anlaşma gelecek sezonunda takımını şimdiden oluşturmaya başladık” dedi.

Hayati Yavuz,  Üst sıralara oynayacak bir kadro oluşturdukları ifade ederek “mevcut kadromuz zaten kaliteli sporculardan oluşuyordu. Aldığımız 8 sporcu ile de gücümüze güç kattığımızı düşünüyorum.  Bu takım ile hedefimiz bu gruptan lider çıkıp Bank Asya ligi için mücadele etmek olacaktır” dedi.

Hatayi Yavuz, kulübün Onursal başkanı Mevlüt Selami Yardım’a olan 400 bin dolarlık borcun ise Yardım tarafından kulübe hibe edildiğini belirtti ve kendisine teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset