Sebatspor gecesi yapıldı

Sebatspor gecesi yapıldı

Akçaabat Sebatspor'a maddi destek amaçlı düzenlenen gece Trabzon'da yapıldı.

Akçaabat Sebatspor'a maddi destek amaçlı düzenlenen gece Trabzon'da yapıldı.

Akçaabat Sebatspor'a maddi destek amaçlı tertip edilen gece Trabzon Süleyman Restaurant'ta yapıldı. Geceye Akçaabat Sebatspor Onursal Başkanı Mevlüt Selami Yardım, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Sinan Sivrikaya, Akçaabat Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun,Trabzonspor Eski Başkanı Özkan Sümer, Sebatspor Başkanı Güven Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Sebatspor seveni katıldı.

            Gecede bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Güven Hacısalihoğlu Akçaabat Sebatspor'un tarihi ile her zaman övünen bir kulüp olduğunu ancak son dönemde aldığı yaralar nedeniyle kapısına kilit vurulma aşamasına gelindiğini söyledi.

            Hacısalioğlu “Bizden önceki yönetimler her nasıl yapmışlarsa kulübü kapanma noktasına getirmişlerdir. Göreve geldiğimizde borç batağında olan bir kulüp bu sezon başı ise ligden düşmüş ve hiç bir futbolcusu olmayan bir kulüp vardı. Federasyona ve bazı çevrelere bir yığın borcu ve ne hazindir ki bu kulüpte yöneticilik yapmış kişilerin hacizleri vardı. Ancak yönetim kurulu üyeleri ve gerçek Sebatsporlular  ile yılmadan çalıştık. Kulübü kapanmaktan kurtardık; inşallah yakında da borçlarını bitirmiş bir kulüp olacağız. Burada Sebatspor’a zor gününde daima yardımcı olan bakanımız sayın Faruk Nafiz Özak’a ve sezon başı boş mukaveleye imza atan sporcularımıza teşekkür etmek istiyorum. Sayın bakanımızın gerçekten kulübümüze maddi ve manevi çok destekleri olmuştur” dedi.

           

 

Gecenin tüm fotoğrafları için 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor