Sebatspor Erzincan'a hareket etti.

Sebatspor Erzincan'a hareket etti.

Akçaabat Sebatspor bu sabah Erzincan'a hareket etti. Türkoğlu "en az bir puan için gidiyoruz" dedi.

Direktör Türkoğlu Erzincanspor ile oynayacakları müsabakaya geçen pazartesi gününden itibaren sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirtti

Yarın deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Erzincanspor’a konuk olacak olan Akçaabat Sebatspor, bu müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.Sabah kahvaltı sonrası Erzincan'a hareket eden  Kırmızı-Beyazlılar, burada kampa girerek maç saatini bekleyecekler. Sakat olan Okan ve Ümit bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Teknik Direktör Fethi Türkoğlu, Adana Erzincanspor karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Türkoğlu, yaptığı açıklamada, "bu aşamada rakibimiz Erzincanspor, galibiyet için oynayacağız, Ancak yenemezsen yenilme mantığımız daime sürecek" dedi. 
Futbolcularıma Güveniyorum
Erzincanspor karşılaşması öncesi maç saatine kadar hazır olacaklarını belirten Türkoğlu, "Takımda eksik futbolcularımız var. Ancak bu oyuncularımızın yerine oynayacak bir çok futbolcumuzda var. Bu eksiklerimizin yerine oynayacak olan futbolcularımız Araklıspor karşısında olduğu gibi üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerine inanıyorum” dedi. Karşılaşmanın ligde kalma adına hem kendilerinin hem de rakipleri için büyük önem arz ettiğini belirten Türkoğlu, “Çünkü rakibimiz bizim bir alt sıramızda yer alıyor, aramızda 3 puan fark var. Bu maç bizim için kader maçı. Burada artık kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz” diye konuştu.

 

Taraftaralar yanlız bırakmayacak..

Akçaabat Sebatsporlu taraftarlar Erzincan'a giderek takımlarına destek verecekler. Yenimahalleli Gençler ve Yaylacıklı Geçler'den oluşan bir grup maç için hazırlıklara başladıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor