Sebatspor Altyapısı Çalışıyor

Sebatspor Altyapısı Çalışıyor

Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor’da A takımın sahaya çıkıp çıkmayacağı belirsizliği sürerken, altyapıda 7-14 yaş grubunda 260 çocuk geleceğin sporcusu olabilmek için çalışıyor.

Akçaabat Sebatspor’da bir süre önce yapılan ve kimsenin aday olmadığı olağanüstü genel kurul sonrası takımın bu sezon mücadele edip etmeyeceği belirsizliği sürerken, altyapıda 260 sporcu Akçaabat Sebatspor’da oynamak için çalışıyor.

4 altyapı hocasının önderliğinde haftada 3 gün antrenman yapan ve yaşları 7 ila 14 arasında değişen çocuklar gelecekte iyi bir futbolcu olabilmek için çalışıyor.

sebataltyapi3.jpg

Altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren sorumlu hoca Metin Çakır, gruplar halinde çocuklara spor altyapısını vermek için çalıştıklarını ancak kulübün içerisinde bulunan belirsizliğin kendilerini de olumsuz yönde etkilediğini söyledi.  Metin Çakır, A takımın sahaya çıkıp çıkmayacağı veya bir yönetimin oluşup oluşmayacağı belirsizliğinin devam ettiğini belirterek “Kulübün içerisinde bulunduğu durum ortada.  Bu şartlara rağmen biz bu çocuklarımıza sahip çıkma adına gelip çocukların antrenmanlarını yaptırıyoruz. Ancak bu ne kadar sürecek bizde bilmiyoruz. Kulübün kapanacağı şeklinde duyumlar alıyoruz. Bu haberler bizleri son derece üzmektedir. Burada cıvıl cıcıl çocukların seslerini duymak gerekir. Böyle bir şey olursa bu çocukların emeklerine yazık olur” dedi.

sebataltyapi2.jpg

Akçaabat Sebatspor’un bir futbol okulu olduğunu da ifade eden Çakır “Akçaabat Sebatspor tarihten gelen misyonu nedeniyle bölge futboluna her zaman altyapı görevi üstlenmiştir. Şuan yaz dönemi dolayısıyla 7 ila 14 yaş grubunda 260’a yakın çocuğumuza futbol kültürünü aşılamaya çalışıyoruz. Bu işi için 3 hoca arkadaşımız ve malzemecilerimizde görev yapıyor. Buradan Akçaabat Sebatspor başta olmak üzere, Trabzonspor ve bölge takımlarının ihtiyacı olan sporcular yetişmesi mümkündür. Bunun örneklerini geçmişte görmek mümkündür. Takımların gelecekleri  ve ayakta durmaları altyapılarının güçlü olmalarına bağlıdır” dedi.

sebataltyapi5.jpg

Öte yandan Akçaabat Sebatspor’da hafta sonu yapılacak olan  olağanüstü kongre için henüz kimse aday olduğunu açıklamadı. Bu kongrede de aday çıkmadığı takdirde tüzük geregi kulüp yönetimi Divan Kurulu’na kalacak. Divan kurulu, üyelerden birisine yönetimi kurmak için yetki verebilir veya, Asliye hukuk hakimliğine başvurarak kulübün kapanması işlemini başlatabilecek.

 sebataltyapi4.jpg

 

AKÇAABAT SEBATSPOR ALTYAPISI akcaabatajans

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor