Sebatlılar Rezil Oluyor

Sebatlılar Rezil Oluyor

Akçaabat Sebatspor kulübündeki eşyalara el konuldu.

Akçaabat Sebatspor kulübündeki eşyalara alacaklı bir kişi tarafından icra kanalıyla el konuldu.

 

Akçaabat Sebatspor’un geçmişe yönelik olarak bir borcuna karşılık alacaklı taraf avukatı ve icra memurları ile birlikte geldiği kulübün Söğütlü’deki tesislerinde bulunan eşyalara haciz işlemi uygulandı. Kulüp binasında bulunan koltuk, mobilya, beyaz eşya ve diğer malzemeler kamyonlara yüklenerek götürüldü.

 

Konuyla ilgili sitemiz muhabirine açıklamada bulunan Akçaabat Sebatspor kulübü başkanı Zeki Öztürk, konuyu Sarıyer ile yaptıkları karşılaşma öncesinde duyduklarını ve sporcuların bu moral bu moral bozukluğu ile Sarıyer karşılaşmasına çıktıklarını ifade etti. Öztürk “kulübümüzün geçmişte verdiği bir senedin ödenmemesi nedeniyle alacaklı tarafa icra yoluyla alacaklarını tahsilata gitmiştir.  Bu tür uygulamalar son günlerde çoğaldı. Bir taraftan eski müdürümüzün iddia yöneticileri hakkında bulunduğu suç duyurusu sonucu İddia gelirlerimiz elimizden alınması  ve sporcu ve teknik heyetin ödemeleri ile uğraşırken bu tür işlemlere maruz kalıyoruz. Daha birkaç gün önce altyapıya ait otobüsümüze el konuldu Her gün bir icra takibi ile karşı karşıyayız. Ama dayanacak gücümüz kalmadı. Bu iş bu şekilde yürümesi mümkün değil. Herksin şapkasını önüne koyarak düşünme vakti gelmiştir” dedi.

 

sebat-icralik.jpg

 

sebat-icralik3.jpg

 

Başkanın makam odasındaki tüm eşyalarında götürüldüğü icra işleminde sporcu odalarındaki eşyalar ise yöneticilerin araya girmesiyle geri bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor