Sebat'ın İnancı Tam

Sebat'ın İnancı Tam

Akçaabat Sebatspor Pazarspor çalışmalarına devam ediyor.

Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjans

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu Pazarspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, Pazar'dan en az bir puanla döneceklerini söyledi.

Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlıklarını planladıkları şekilde sürdürdüklerini belirterek, ''Pazarspor ile yapacağımız maç bizim için büyük önem taşıyor. Kümede kalma mücadelesi veren rakibimizle deplasmanda yapacağımız karşılaşmadan en az bir puanla döneceğimize inanıyoruz. Karşılaşmanın, iki Karadeniz takımına yakışan dostluk havası içerisinde geçeceğini umut ediyorum'' dedi.

 

Ligde kalan 10 haftanın çok daha önemli hale geldiğini vurgulayan Batur, ''Bundan sonra oynayacağımız tüm maçlar final niteliğinde. Bu ciddiyetle karşılaşmalara hazırlanıyoruz. Taraftarlar ve yönetim olarak birlik içerisinde bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

 

Bu arada çalışmalarını Akçaabat Fatih Stadyumu'nda sürdüren kırmızı-beyazlılarda sakatlığı devam eden Mutlu'nun Pazarspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor