Sebat’ın Havası Değişti

Sebat’ın Havası Değişti

Göreve gelen teknik adam İsmail Batur, tüm oyuncuları toparladı, aile ortamı oluşturdu

PSİKOLOJİK DESTEK

Çatalca galibiyeti ile kendine gelen Sebatspor’da rota Tuzla maçına çevrildi. Teknik direktör İsmail Batur’un gelişi ile Kırmızı-Beyazlı ekibin havası da değişti. Tecrübeli teknik adam İsmail Batur, ilk yarıyı 25 puanla tamamlamak istediklerini söyledi. Batur, “Çatalca maçına takımla antrenman yapamadan çıktık. Müsabaka öncesi Sebatspor’un neye ihtiyacı olduğunu, şu an gelinen noktada takımın ne durumda olduğunu bildiğimiz için futbolculara psikolojik bir tedavi uyguladık. Bazı oyuncularımızın kondisyon anlamında eksikliklerini gördük. Bunu da zamanla gidereceğiz” dedi.

“BİZİ MAHCUP ETMEDİLER”

Oyun taktiği ile ilgili de bilgiler veren Batur, “Topun daha çok bizde kalması, çabuk oyun, pas yapan bir takım oluşturmak istiyoruz. Sabırlı oynayıp sonuca giden bir futbol anlayışımız olacak” ifadelerini kullandı. Göreve gelmeden önce kadro dışı bırakılan oyuncular olduğunu bu oyuncuları affettiklerini de hatırlatan Batur, “Yönetimimiz sağ olsun bize ‘Hocam siz nasıl düşünüyorsanız öyle yapın’ dediler. Biz de kadro dışında bulunan 4 oyuncumuzu Çatalcaspor kadrosuna aldık. Bura da futbolculara inanmak önemli. Kendilerine gösterdiğimiz güzel davranışı en iyi şekilde kullandılar ve bizleri mahcup etmediler” ifadelerini kullandı.

daa_6347.jpg

“BENİM İNANCIM TAM”

Batur sözlerini şöyle noktaladı; “Ben inanıyorum. Futbolcularda bir hava değişikliği oldu. Futbolcularda bir rahatlık oluştu. Bu rahatlığını sahaya olumlu yansımasını bekliyoruz. Deplasmanda aldığımız üç puanın bir anlam taşımasını istiyorsak bu haftaki Tuzla maçını da mutlaka kazanmalıyız. Ben ve ekibim oyunculara bunu inandırmaya çalışıyoruz. Bozüyük maçından hükmen üç puan alacağız. Kalan üç maçımızı da kazanarak ilk yarıyı 25 puanla tamamlamak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor