SEBATA YAZIK ETTİLER

Gelenlerle gidenlerin arasında hiçbir farkın olmadığını görmek için insanın doğaüstü maharetlerinin olmasına gerek yok. Yaşanan olaylar bunları göz önüne seriyor.

Bu yıl Akçaabat Sebatspor için gerçekten çok zor geçecek. Bizim çokbilmiş eski yöneticilerin kabul etmediği ve Trabzonspor’un kurduğu Karadenizspor, Arsinspor,  Pazarspor ile oynanan karşılaşmalarda gördük. Tek kelimeyle tam bir rezalet! 

Yeni sezon hazırlıklarında oynadığı maçlardan 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Akçaabat Sebatspor bu maçlarda 9 gol yerken rakip filelere ise 5 gol gönderdiği 9 karşılaşmanın sadece 3’ünde gol atabilen ve yine sadece 3’ünde filelerinde gol görmeyen Akçaabat Sebatsporun geleceği o zaman belli olmuştu zaten. Ligde oynadığı üç maçta sadece bir gol atan Akçaabat Sebatspor yapılan yanlış transferler sonunda bu hale geldi. Geçen yıl Değirmenderesporda kadroya girmeyen Eyüp ile Mehmet Ali’yi alıp direk sahaya süren yönetimin geçen yıl takımın iskeletini oluşturan Okan, Kenan, Zafer ve Necdet’i satan anlayışı anlamış değilim. Giden yönetimin en büyük yanlışlarının başında transfer politikasının yanında Trabzonspor ile gereksiz söz polemiği nedeniyle gerçekleşmeyen pilot takım olma hayallerinin başlamadan bitmesi oldu. Yönetim anlamında Trabzon sevdalığının bedelini herkes ödeyecek ama ne yazık ki bu bedeli Sebatsporun ödemesi kadar acı bir olay olmaması gerekir. Şike iddiaları temlikler federasyon gelirleri yanında hiçbir maddi geliri olmayan bir kulübün ayakta durmasının zor olacağı kanaatindeyim.

 

Bırakın taraftar desteğini bürokrat desteği bile göremeyen başta ilçenin Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in bile maçlarına uğramadığı koca çınar artık günden güne eriyor. Kimilerine göre Sebatspor hiçbir zaman sahipsiz kalmaz dedikleri Sebatspor artık sahipsiz beyler haberiniz olsun. Bir zamanlar Göztepe diye bir kulüp vardı acaba şuan nerde haberi olan var mı? Sebatsporda o yolda hızlı bir şekilde ilerliyor.

 

Ama sizler ancak Sebatsporun başarısında yanında olursunuz. Türkcell süper lige yükseldiğinde çekilen fotoğraflar arşivlerimizde. Ama ne yazık ki bazıları sadece bu fotoğrafları web sayfasında başarı olarak koyarak prim yapmaya çalışıyorlar yazık çok yazık.1988 yılından bu yana bu camianın içindeyim acı tatlı yıllar geride kaldı. Artık Sebatspor bize acı veriyor beyler. Bu sese kulak verecek olan var mı acaba.

 

Yazık çok yazık…

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum