Sebat'a  Taraftar Gecesi

Sebat'a Taraftar Gecesi

Akçaabat Sebatspor taraftar gruplarından olan Efsane 1979 Efsane Gençler tarafından organize edilen “Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi” görkemli bir şeklide yapıldı

Söğütlü’de bulunan Remzi Düğün salonunda gerçekleşen geceye sanatçı Gizem Kara söylediği birbirinden güzel Karadeniz şarkılarıyla renk katarken, siyasilerin geceye gösterdikleri ilgi bir hayli yoğundu.  Siyasilerden Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur’un yanı sıra , ekipleriyle; MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu, BTP Akçaabat Belediye Başkan dayı Fikret inan  ve çok sayıda taraftar geceye ilgi gösterdi.

Akçaabat Sebatspor Yönetim kurulu Başkanı Şenol Ayvaz ve yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör İsmail Batur,  futbolcularında ilgi gösterdiği gecede, Sebatsporlu futbolcular hoptek oynayarak yeşil sahadaki hünerlerini sahnede de gösterme başarısını gösterdi.

 

Gecenin sonunda Akçaabat Sebatspor Forması Açık artırma ile satışa çıkartıldı. Açık artırmada en fazla teklifi veren MHP Akçaabat Belediye Meclisi Adayı Aslan Güner 61 numaralı formayı  alma hakkı ede etti. Aldığı Akçaabat Sebatspor formasını MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur’a hediye eden Güner “Bu forma bizim çok değerlidir, değeri parayla ölçülemez “dedi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor