Sebat'a Gurbetçi Desteği

Sebat'a Gurbetçi Desteği

Akçaabat Sebatspor’un deplasmanda oynayacağı Gebzespor karşılaşmasında taraftar desteğini Akçaabatlılar Derneği verecek.

 

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Akçaabatlılar Derneği Başkanı İsmail Şirin yaptığı açıklamada, zor günler geçiren Akçaabat Sebatspor’a taraftar desteğini sağlayacaklarını söyledi.

Şirin “Pazar günü oynanacak olan Gebzespor Akçaabat Sebatspor karşılaşmasında takımımıza destek vereceğiz. Otobüsler ile stadyuma gidip takımımızı yalnız bırakmayacağız.  Bize katılmak isteyenler için dernek müdürümüz Kemal Öztürk’e 0216 553 63 61 numaralı telefondan irtibata geçebilirler” dedi.

 

Takıma destek olma zamanı olduğunu ifade eden Şirin “Bu dönemde kendini Akçaabatlı olarak tanıtan herkes sorumluluk alarak takımımızı desteklemek zorundadır. Zaman sağda solda konuşma ve eleştiri zamanı değildir. Zaman bir ve bütün olma zamanıdır. Zaman Akçaabatlılığı ile gururlananların takımına sahip çıkma zamanıdır. Bütün Akçaabatlıların sorumluluk alarak takımına sahip çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler