Sebat'a Bakan Desteği

Sebat'a Bakan Desteği

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Akçaabat Sebatspor kulübünü ziyaret etti.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, TFF 2. Lig 4. Klasman grubu takımlarından  Akçaabat Sebatspor kulübünü ziyaret etti.

 

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Şenol Ayvaz ve Yönetim kurulu üyelerince kapıda karşılanan Bakan Özak’a bir grup  Akçaabat Sebatspor taraftarı tarafından çiçek verildi. Ak Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun da yer aldığı ziyarette, Bakan Özak, Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz’dan kulüp hakkında bilgiler aldı. Bakan Özak, “Kulüp yönetmek çok zor bir iştir. Bu işi güzel bir şekilde yürütüyorsunuz ve zoru başarıyorsunuz” dedi. Bakan Özak “Akçaabat Sebatspor benimde bir dönem futbol oynadığım bir kulüptür. Bütün takımlara olduğu gibi Akçaabat Sebatspor yönetimine de elimizden gelen desteği imkanlar ölçüsünde vermeye çalışıyoruz” dedi.

 

Ziyarette Akçaabat Sebatspor forması hediye edilen AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise yaptığı konuşmada “Aslen Yormalı olmama karşın  doğum yerim Akçaabat’tır. Babam Akçaabat’ta Tekel’de çalışıyordu ve benim çocukluğumun bir bölümü Akçaabat’ta geçmiştir” dedi. Gümrükçüoğlu kendisine forma hediye eden Akçaabat Sebatspor yönetim kuruluna da teşekkür etti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor