Sebat Yönetimi Davet Edilmedi mi?

Sebat Yönetimi Davet Edilmedi mi?

Selami Yardım 1. Spor, Sanat ve Kültür Ödül Töreni'ne Akçaabat Sebatspor'dan hiç bir yetkilinin katılmaması tepkilere neden oldu.

Akçaabat’a eğitime verdiği destek ve spor alanında yapmış olduğu üstün başarılar nedeniyle Akçaabat Sebatspor’un onursal başkanı Merhum Mevlüt Selami Yardım için akşam Akçaabat Kültürpark Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde bir etkinlik düzenlendi.

 

Mevlüt Selami Yardım 1. Spor, Sanat ve Kültür Ödül Töreni diye adlandırılan geceye katılanlar hüzünlü dakikalar yaşadı. Geceye milletvekili Mustafa Cumur’un yanı sıra Mevlüt Selami Yardım’ın oğlu Erol Yardım, Akçaabat’ın önde gelen isimleri ve özellikle İstanbul’dan çok sayıda seveni katıldı.

Büyük Başkan Mevlüt Selami Yardım’ın Akçaabat Sebatspor’da yaşadığı şampiyonlukların yer aldığı sinevizyon gösterisi sırasında oğlu Erol Yardım’ın göz yaşlarına hakim olamadığını gördük. Aynı şekilde  O’nu anlatmak için kürsüye çıkan Baykal Kazancıoğlu ve Atilla Bölükbaşı’nın da duygularına yenik düştükleri görüldü. Hepimiz büyük başkan için üzüldük.

Ancak bu öneli gecede ismi Akçaabat Sebatspor ile özdeşleşen başkanın gecesinde gözümüz Akçaabat  Sebatspor yöneticilerini aradı, ama bulamadı.  Çünki hiçbir yetkili katılmamıştı geceye. Bu nasıl olurdu.

 

Araştırdık,

Acaba neden Akçaabat Sebatspor'dan kimse katılmadı geceye.

 

Başkan dahil birçok yöneticiye soruk. Haberlerinin olmadığını ifade ettiler ve davet edilmemelerinin üzüntülerini dile getirdiler.

 

Organizasyonu yapan Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü.

Akçaabat Sebatspor yönetimi bu önemli gece için davetiye gitmemiş, davet edilmemiş veya unutulmuş. Sonuçta her ne olursa olsun ayıp oldu.

Bu ayıp, davet edildiği halde gitmemiş ise Akçaabat Sebatspor yönetiminin, davet edilmediyse organizasyonu yapan kurumun yani Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü'nündür.

 

Yoksa birileri Mevlüt Selami Yardım adını kullanarak prim mi kazanmak istiyor.

Anlam veremedik, yorum siz okuyucularımızın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Haberler