Sebat Şampiyon

Sebat Şampiyon

Antalya da ikincisi düzenlenen Bahar kupasında Akçaabat Sebat spor’un efsane futbolcular ikinci kez mutlu sona ulaştılar.

 

Antalya da ikincisi düzenlenen   Bahar kupasında Akçaabat Sebat spor’un efsane futbolcular ikinci kez mutlu sona ulaştılar.

 

 

Geleneksel olarak bu yıl 3.si düzenlenen Atatürk bahar turnuvasının Akçaabat Sebat spor da formasını giyen eski profesyonel sporcular    ikinci kez şampiyon olmanın gururunu yaşıyorlar. Takım kaptanı Tahir Usman 3.si düzenlenen şampiyonada ikinci kez şampiyon olduklarını belirterek “ bu yıl Trabzon iki takımla şampiyonaya katıldı. İki takım yarıfinalde eşleşti. Trabzonsport adına katılan arkadaşlar bizim adımıza turnuvadan çekilme kararı almaları bizleri gerçekten mutlu emiştir. Bizde finalde Trabzonspor formasıyla sahaya çıktık ve mutlu sona ulaştık. Bu örnek davranış oradakiler tarafından büyük alkış aldı” dedi.

 

Usman biz Akçaabat Sebatspor ve profesyonel sporcular olarak her yıl bir araya geliyoruz. Bu turnuvadan hem hasret gideriyoruz hem de eski günleri anıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz örnek oluyor. Trabzonspor adına şampiyonaya katılan ve bize şampiyonluk yolunu açan arkadaşlara buradan teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi. Şampiyonda Akçaabat Sebastpor forması giyinen profesyonel sporculardan Ugur Özkurt, Tahir Usman, Nail Timurcioğlu,

İsmail Sivrikaya, Serkan Aydın, Mehmet Kudal, A.Kadir Aydın, A.Kadir Çelik, Kenan Sivrikaya, Hakan Bayraktar gibi önemli isimler yer aldı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor