Sebat Ödüllendirdi

Sebat Ödüllendirdi

Birçok Avrupa ve dünya şampiyonalarında başarı elde eden Akçaabatlı boksör ve antrenörünü A.Sebatspor Başkanı ödüllendirdi.

Büyükler Avrupa 3. Akdeniz Oyunları 3. Üniversiteler Avrupa ve Dünya 3. ve birçok Uluslararası  madalya kazanan Akçaabatlı boksör  48 kilodaki Ferhat Pehlivan ve antrenörü Altar Kalkışım, Akçaabat Sebatspor Başkanı Cemil Kalkışım ve yönetim kurulundan Sadık Atmaca ve Hüseyin Aktaş tarafından ödüllendirildi. Kulüp tesislerinde gerçekleşen törende, futbolun haricinde diğer branşlarla fazla ilgilenemediklerini belirten A.Sebatspor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, “Gönül futbolun haricinde ferdi branşlarda da kulüp olarak mücadele edecek sporcular yetiştirmekten yana. Ancak kulübün içinde bulunduğu ekonomik problemlerden dolayı diğer branşların hiçbiriyle ilgilenemiyoruz. Ancak bu problem ortadan kalktığı an A.Sebatspor kulübü futbolun haricinde boksta, güreşte çeşitli sporlarda faaliyete geçecektir” dedi. 

 

ARKAMIZI SIVAZLASINLAR  YETER

Bugüne kadar sporcusunun Avrupa’da dünyada ve olimpiyatlarda büyük başarılara imza attığını belirten Akçaabatlı antrenör Altar Kalkışım, “Sporcum sayısız başarılara imza attı. Ancak bugüne kadar hiç kimse bu başarılara sahip çıkmadı. İlk olarak cumhuriyetle yaşıt A.Sebatspor kulübümüz başkanı ve yönetim kurulu bizleri onurlandırdı. İnşallah A.Sebatspor kulübümüzün vermiş olduğu desteği diğer büyüklerimiz görür ve bu sporcumuzu ödüllendirir. Ferhat’ın almış olduğu başarılar Akçaabat’a bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük başarıları getirmiştir. Bizler Uluslararası anlamda Akçaabat’a hizmet ediyoruz.Akçaabatımıza kazandırdığımız Türkiye Şampiyonlarının ve uluslar arası başarıların sayısını bile unuttum.Fakat bunca başarıda emeği olan bizleri hiç kimsenin görmemezlikten gelmesi bizlerin çalışma azmini ve motivasyonunu bozmaktadır.Bu sonuç Biz acaba nereyi temsil ediyoruz? Sorusunu aklımıza getiriyor. ” dedi.

A.Sebatspor’un kendisini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu belirten 48. kilodaki Ferhat Pehlivan, “Sebatspor kulübümün bu tutumu beni son derece sevindirdi. Yeter ki bana birileri destek olsun arkamı sıvazlasın ben daha büyük başarılara imza atarım” diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor