Sebat kampı bitirdi.

Sebat kampı bitirdi.

Kırmızı-Beyazlılar, Antalya’daki kamp çalışmalarını dün tamamlayarak bugün erken saatlerde havayolu ile Trabzon’a geldi

Kırmızı-Beyazlılar, Antalya’daki kamp çalışmalarını dün tamamlayarak bugün erken saatlerde havayolu ile Trabzon’a geldi

HASRET KISA SÜRDÜ

Akçaabat Sebatspor Genel Kaptanı Gören, sıkıntılar nedeniyle geç gittikleri 10 günlük Antalya kampında oynadıkları hazırlık maçlarıyla eksikleri gidererek ligin ikinci yarısına hazır hale gelmeye çalıştıklarını söyledi

Havayoluyla Geldiler
TFF İkinci Futbol Ligi Klasman Grubunda mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor, bin bir zorlukla gittiği Antalya’daki 10 günlük kamp çalışmalarını dün Beyazıtspor ile yaptığı son hazırlık maçıyla tamamlayarak bugün sabah saatlerinde havayolu ile Trabzon’a döndü. Akçaabat Sebatspor Genel Kaptanı Ethem Gören, 10 günlük Antalya kampında oynadıkları hazırlık maçlarıyla eksikleri gidererek ligin ikinci yarısına hazır hale gelmeye çalıştıklarını söyledi.

Şansızlıklar Yaşadık
İlk yarıda yapamadıkları kampı ikinci yarıda yapma imkânı buldukları için çok mutlu olduklarını belirten Genel Kaptan Gören, “Eğer ligin ilk yarısının başında yaşadığımız sıkıntılar nedeniyle yapamadığımız kamp çalışmalarını yapmış olsaydık, Akçaabat Sebatspor şimdi Klasman Grubunda değil Birinci Lige yükselme müsabakalarında yer alacaktı. Ancak yaşadığımız şansızlıklar bizi hedefimize ulaştırmadı” dedi.

Futbolcular 3 Gün İzinli
10 Günlük Antalya kampının bitmesiyle futbolculara üç günlük izin verdiklerini ifade eden Genel Kaptan Ethem Gören, “Bu üç günlük iznin ardından yeniden kendi tesislerimizde toplanarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Lig başlayana kadar kendi tesislerimizde yapacağımız idmanlarla hocamız Erol Tonbul takımın durumunu son bir kez gözden geçirerek eksik varsa onları gidererek takımı lige hazırlayacak” diye konuştu.

Son Karar Tonbul’un
Transfer çalışmalarına da değinen Gören, “Şuana kadar hocamızın verdiği rapor doğrultusunda İzmirspor’dan santrafor Erkan Martin’i renklerine bağladıklarını ifade ederek, “Yine orta saha oyuncusu almak için çalışmalarımız sürüyor. Adanaspor’dan orta saha oyuncusu Tarık Eyüpoğlu istediğimiz düzeyde çıkmadı. Ancak bu futbolcunun alınıp alınmayacağındaki son kararı hocamız Erol Tonbul verecek” şeklinde konuştu.

Günebakış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor