Sebat Işık Saçıyor

Sebat Işık Saçıyor

Genel Kaptan Tayyar Usman, “Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz” dedi.

Günde çift idman ile İzmit Kartepe’de yeni sezona hazırlanan Akçaabat Sebatspor’da moraller yerinde. Yapılan hazırlıkların oldukça iyi geçtiğini belirten Genel Kaptan Tayyar Usman, her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyledi. Usman, “Kartepe’de iyi bir çalışma ortamı bulduk. Yapılan hazırlıklarda futbolcuların performansı her geçen gün daha da artıyor. Kartepe’de iki hazırlık maçı yaptık. İkinci oynadığımız maç ilkine göre daha verimli geçti. Çalışmalarda ilerisi için iyi izlenimler elde ettik” dedi.

 

Başkan Yakından İzledi

Lige kadar hazır hale geleceklerine inandığını belirten Usman, “Hazırlıklarımıza geç başlamamıza rağmen kısa sürede açığımızı kapattık. Yeni transferler uyum sorununu tam anlamıyla aştığı taktirde daha iyi olacağız. Ben bu sezondan çok umutluyum” ifadelerini kullandı. Öte yandan İzmit Kartepe kampındaki çalışmaları Başkan Zeki Öztürk de yakından izleme fırsatı buldu. 3 gün kampta takımı izleyen Öztürk, futbolculara moral vermeye çalışırken dün kamptan umutlu bir şekilde ayrıldı.

 

Bir taze kan daha

Akçaabat Sebatspor, stoper mevkiine bir oyuncu daha transfer etti. Kırmızı-Beyazlılar’ın, Karsspor’dan stoper Baykal Yılmaztaş ile anlaşmaya vardığı bildirilirken 25 yaşındaki oyuncunun dün kampa katıldığı ve takımla birlikte çalışmalara başladığı kaydedildi. Genel Kaptan Tayyar Usman, bol alternatifli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Takımdaki rekabet ortamı en üst seviyeye çıktı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor