Sebat İdmanı neşe dolu

Sebat İdmanı neşe dolu

Akçaabat sebatspor yarın oynayacağı erzincanspor karşılaşmasının nhazırlıklarını tamamladı.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatsporun teknik direktörü İsmail Batur, Pazar günü sahalarında oynayacakları Erzincanspor maçında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi.
İsmail Batur, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, alınan kötü sonuçlardan sonra kupa maçı ve ligde üst üste aldıkları 2 galibiyetin takım üzerinde olumlu hava yarattığını belirterek “yeni oluşan bir takım olarak bazı eksiklerimiz neticesinde lige iyi başlayamadık. Ancak son iki maçta elde ettiğimiz 2 galibiyet ile takım ve camia üzerinde var olan moral bozukluğunu atmış olduk. Kendimize güvenimiz geldi. Bu moral ve motivasyon ile Erzincanspor karşılaşmasında mutlak galip gelen taraf olma istiyoruz. idmanlarda futbolcularımın oldukça neşeli, aşırı derecede moral ve motivasyon yüksekliği var. Eğer bu moralimizi sahaya yansıtabilirsek sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum.Bu maçtan alacağımız 3 puanla ligin zirvesine ortak olmak istiyoruz.” diye konuştu.


Batur taraftara da seslenerek Erzincanspor karşılaşmasında taraftar desteğinin son derece önemli olduğunu vurgulayarak “Erzurum maçında 20 kişide olsa taraftarın takım üzerinde ne derece olumlu etkisi olduğunu gördük. Bu nedenle tüm Sebatspor sevenleri tribünlere gelerek takımlarına sahip çıkmalarını bekliyorum” dedi.

Öte yandan Akçaabat Sebatspor da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.


Muhtemel kadro:Tacettin, Necdet, Kenan, Zafer, Okan Öske, Şahin, Ziya, Adem Çak, Emre, Hakikat, Nuri.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor