Sebat hırs küpü

Sebat hırs küpü

Akçaabat Sebatspor Pazarpor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu ekiplerinden Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü Erol Tonbul, hafta sonu evlerinde oynayacakları Pazarspor maçında 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Tonbul, sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, her iki takım açısından da zor maç olacağını ifade ederek "Zor maç olacak, ancak tafartar desteğini arkamıza alarak glip gelen taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

 
Evlerinde oynayacakları karşılaşmada seyirci desteğini yanlarında hissedeceklerini ifade eden Tonbul, ''Her geçen hafta lig daha da zorlaşıyor.Yukarılara oymanak için galp gelmeliyiz.Futbolcularım idmanlarda canla başla çalışıyorlar. Bu çalışmanın karşılığını puanlar olarak almak istiyoruz. Önümüzdeki tüm maçlarda olduğu gibi Pazarspor karşısında da 3 puanı hedefliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan kırmızı-beyazlılar, Pazarspor maçı hazırlıklarını Akçaabat Fatih Stadyumu'nda bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. İdmanda futbolcular çift kale maç yaptılar. Çalışmaya, sakat olan Okan Erkan ve Bilal dışında tüm sporcular katıldı.Okan ve Erkanın durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor