Sebat Gecesi Yapıldı

Sebat Gecesi Yapıldı

Akçaabat Sebatspor Yardımlaşma ve destek Gecesi İstanbul'da yapıldı.

Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu’nca  düzenlenen Akçaabat Sebatspor Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi İstanbul Movenpick hotel’de yapıldı.

 

Geceye Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Şenol Ayvaz, As Başkan Ayhan Babuşçu, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer, Başkan yardımcısı Metin Natır, Yönetim kurulu üyeleri Murat Tayyar, Tayyar Usman,   Siyasilerden Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı  Osman Karaçukur ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer, Akçaabat Sebatspor’un eski günlerine dönmesinin en önemli ayağını birlik ve beraberlik oluşturduğunu söyledi. Özer Yaptığı konuşmada “ Akçaabat Sebatspor, Trabzonspor başta olmak üzere Karadeniz ve Türkiye’ye bir çok önemli sporcular yetiştiren, süper ligde mücadele eden ve en önemlisi Cumhuriyetle yaşıt bir kulübümüzdür. Bu kulübü el ele vererek eski günlerine taşımak için var gücümüzle çalışmaktayız. Bu geceye katılan tüm hemşerilerimize saygılar sunuyor destek olan iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Geceye sanatçı olarak katılan Mustafa Topaloğlu yaptığı ilginç açıklamalar ile damga vururken yöresel sanatçılarımız Hacı Kahveci ve Zeynep Birinci’nin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde geceye katılanlar hoş bir gece geçirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor