Sebat Camiasında Vergi Şoku

Sebat Camiasında Vergi Şoku

2011-2012 yılları arasında görev yapan kulüp başkanı ve yöneticilerine Akçaabat Vergi Dairesi tarafından vergi borcu çıkarıldı.

 

2011-2012 yılları arasında görev yapan kulüp başkanı ve yöneticilerine Akçaabat Vergi Dairesi tarafından vergi borcu çıkarıldı.

Yöneticilere gönderilen ihbar mektubunda şu ifadeler yer aldı; Akçaabat Sebatspor mevcut yönetimi ile eski yönetim kurulu üyelerine görev yaptıkları yıllara ait vergi borcu nedeniyle Akçaabat Vergi Dairesi tarafından vergi borcu çıkarıldı. Mevcut yönetim kurulu üyelerine 06.12.2012 tarihinde gönderilen yazıda 29.11.2012 Tarih ve 3590 Sayılı yazısı eki listeye göre yönetim kurulu üyesi bulunduğuz Akçaabat Sebat Spor Derneğinin 05.12.2012 tarih itibarıyla 260.905,37 TL vergi borcu bulunduğu anlaşılmıştır

Yapılan mal varlığı araştırması sonucunda amme alacağının derneğin malvarlığından alınması imkân bulunmadığı anlaşılmıştır. 6183 sayılı Amme Alacakları kanunu Mükerrer 55. Maddesindeki gereğince amme alacağının takibi derneğin yönetim kurulu üyelerinden yapılacaktır. Bu kapsamda Akçaabat Sebat spor derneğinde yönetim kurulu üyeliği yaptığınız dönemlere ilişkin ödeme emirleri düzenlenerek tarafınıza gönderilmiştir. Ancak derneğin yönetim kurulu üyelerince derneği temsil etmek ya da bu konuda kendi üyelerinden bir ya da bir kaçına yetki vermiş ise adınıza başlatılan takip son erdirilmesi için dairemize yazılı dilekçe ve bunun ilişkin belgelerle başvurması gerekmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor