Sebat Boyun Eğdi

Sebat Boyun Eğdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Akçaabat Sebatspor ve Kırmızı Grup takımlarından 1461 Trabzon yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşılaştı.

Akçaabat Fatih Stadı'nda yapılan karşılaşmayı 1461 Trabzon 3-2 kazanırken Bordo-Mavi-Beyazlı takımın golleri Adem, Göksu ve Ziya’dan geldi. Akçaabat Sebatspor'un 2 golünü ise Ferdi kaydetti. Karşılaşmada iki ekipte yeni sezon öncesi futbolcuların son durumunu görme fırsatı buldu. Ayrıca futbolcular kötü zeminde futbol oynamakta oldukça zorlandılar.

 

Eksikler Görüldü

Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, lig öncesi hazırlık çalışmalarına geç başladıklarını belirterek, “Bunun sıkıntısını yaşadık. Ancak bu mazeret değil, en kısa zamanda eksikliklerimizi gidererek lige hazır gireceğiz” dedi. 1461 Trabzon Teknik Patronu Ahmet Özen ise, skordan çok oynanan oyunun kendisini memnun ettiğini belirtti. Öte yandan hazırlık maçını izlemek için birçok spor adamının yanı sıra taraftarlar maça yoğun ilgi göstererek iki takımın son durumunu görme fırsatı buldular.

 

MAÇ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor