Sebat Başkanını buldu

Sebat Başkanını buldu

Akçaabat sebatspor da bu gün yapılan kongrede başkanlığa Güven Hacısalihoğlu getirildi

–Türkiye 2.Lig B kategorisi ekiplerinden  Akçaabat Sebatspor'da yapılan olağanüstü kongrede, başkanlığa Güven Hacısalioğlu getirildi.  
     Sebatspor tesislerinde gerçekleştirilen kongreye katılan 75 delegeden 43 ‘ü oy kullandı. Kullanılan oyların tamamını alan Güven Hacısalihoğlu alarak yeni başkan oldu.  
     Kongre sonrası bir açıklama yapan Hacısalioğlu, İstemediği halde bu grevi zorla kabul ettirildiğini belirterek “Bu görev benim isteğim dışında oldu.Aslında kulüp zor durmda olduğu için kimse sahip çıkmadı.Bize zor bir görev verildi.Kulübün böyle zor bir durumda iken kimsenin burasını yüz üstü bırakıp gitmeye hakkı yok.Böyle bir oramda benim başkan olmamı emrettiler.Bizde bu görevden kaçamayarak görevi kabul etmek zorunda kaldık.Elimizden geldiği kadar bu problemleri çözmeye çalışacağız.Ama öncelikle futbolu güzelleştirmek için Sebatspor’un eski itibarını yakalaması için çalışma yapacağız.Bunu gerçekleştirmek için öncelikler takım oluşturarak sahaya çıkmamız gerekiyor. Burada Trabzonspor’dan alacağımız her türlü destek ve telkinlere uyacağız.Sonuçta bu kulüp Sadece Akçaabat’ın değil, Trabzon’un ve Karadeniz bir kulübüdür.Bizim bu durumda olmamızdan inanıyorum ki Trabzonluyum diyen herkes üzüntü duyuyordur” dedi.

      Hacısalioğlu, maddi imkanları ön planda tutmayan kendi istikbalini önde tutan futbolculara kapılarının açık olduğun  belirterek “Biz alacağımız veya Sebatspor’a gelecek olan futbolcularımıza ön şartımın maddiyatı ön planda tutmayan ama geleceğine önem veren futbolcular ile yarışa başlamayı düşünüyoruz” dedi. 
 

     Başkan Hacısalioğlu  2,olağanüstü kongrenin 2, gününde de aday çıkmamasının bu kulübün mevcut borçlarının insanları korkuttuğunu belirterek “ biz bu borcun farkındayız.Sebatspor kulübünden kimin alacağı var ise onun yanına giderek anlaşma yoluna gideceğiz.Bütün takımların borcu var.Önemli bu borcun alacaklar ile karşılıklı oturarak anlaşma zemini oluşturmaktır. 


          Akçaabat Sebatspor'un yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:  
     Güven Hacısalihoğlu, Ali Kemal Başaran, Temel Tarık Kazancıoğlu, Atalay Artmutçu, Süleyman Hacısalioğlu, Necmettin uzun, Cemil Kalkışım, Metin Krandi, Fikret Koç, Hüseyin Öztürk, Abdullah Ertem, Saadettin Erbaşaran, Yaşar Sivrikaya, Yücel Yeter, Ömer tayyar Umsan, Turgay Özsandıkçı, Ethem Gözen, Yılmaz Büyükaydın, Hayri Güner, Ali Dinç
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor