Sebat ara vermiyor

Sebat ara vermiyor

Akçaabat Sebatspor'umuz , yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör İsmail Batur nezaretinde günde çift idman yaparak sürdürüyor.


Kulüp Basın Sözcüsü Hayri Güner, yeni sezon hazırlıklarına geç başlamaları nedeniyle diğer takımlara yetişebilmek için aralıksız çalışmaları kendi tesislerinde sürdürdüklerini söyledi. Önceki gün Fatih Stadı’nda Almanya Münih Türkgücü ile oynadıkları üçüncü hazırlık maçında futbolcuların ortaya koyduğu performanstan memnun olduklarını belirten Güner, “7-0 rakibimizi yenmemize rağmen eksiklerimiz var. Bu eksik olan yerlerimize transfer yaparak gidereceğiz” dedi.

Görüşmeler Sürüyor
Şuana kadar oynadıkları üç hazırlık maçında kendilerini görme fırsatı bulduklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Hayri Güner, “İhtiyaç duyduğumuz forvet, orta saha ve savunmaya kaliteli oyuncular transfer ederek lige hazır hale geleceğiz. Bunun içinde teknik direktörümüz İsmail Batur’un verdiği rapor doğrultusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Kampa kadar bu görüşme halinde olduğumuz oyuncuları bünyemize katarak daha da güçlü hale gelmek istiyoruz” diye konuştu. Güner 35 futbolcunun yer aldığı bir kadroyla çalışmalarını sürdürdüklerini, fakat bazı oyuncularını kiralık vererek kadrodaki oyuncu sayısını 25'e düşüreceklerini kaydetti. Ergin Zihni

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor