Sarıtaş'tan Çifte Kupa

Sarıtaş'tan Çifte Kupa

Sarıtaş İmam Hatip ortaokulu Puanlı Atletizm İl Birinciliği yarışmaları sonucunda Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler kategorisinde takım halinde Trabzon üçüncülüğüne ulaştı

 

Akçaabat Söğütlü Atletizm Stadyumu’nda yapılan Puanlı Atletizm İl Birinciliği yarışmaları sonucunda Sarıtaş İmam Hatip ortaokulu Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler kategorisinde takım halinde Trabzon üçüncülüğüne ulaştı.  İki kupa 15 branşta  25 madalya ile büyük bir başarıya imza atarak yarışmalara renk kattılar. Beden öğretmeni Ayhan Kalaycı  gerek okul adına ve gerekse de Akçaabat ilçesi adına büyük başarılara imza attık. Bize bu mutluluğu ve başarıyı tattıran başta okul yönetimimiz ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Sezai Çalık ve tüm sporcu öğrencilerimize teşekkür etti.

Öte yandan Yomra Spor Salonunda yapılan  Futsal (Salon Futbolu) Yıldız Kızlar Trabzon İl Birinciliği müsabakaları sonucunda Trabzon genelindeki  İmam Hatip Ortaokulları adına bir ilke imza atan Kız Futsal takımımız çekişmeli, zorlu ve bir o kadar da centilmence geçen müsabakalar sonucunda Trabzon ikincisi oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler