Sarıtaş'ta Asfalt Sevinci

Sarıtaş'ta Asfalt Sevinci

Sarıtaş'ta Asfalt Sevinci

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede 2 km’lik yol Büyükşehir Belediyesi asfaltlanırken yapılan çalışmanın kalitesi vatandaşlardan takdir topluyor.

Mahallelerinde sürdürülmekte olan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sarıtaş Mahalle Muhtarı Salih Alçan, yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla mahallelerinde çok güzel çalışmalar yapıldığını ifade eden Muhtar Alçan, “Büyükşehir Belediyesi mahallemizde çok güzel hizmetle yapıyor. Yollarımız çok güzel oluyor. Mahallemizin yolları çok bozuktu. Şu anda çok güzel işler yapılıyor. Finişer ile asfalt seriyoruz. Çok kaliteli bir çalışma oluyor. TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışması öncesinde kanalizasyon çalışması yapıyor. Tüm bu çalışmalardan ötürü Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve tüm mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler