Sarı'dan Akyazı Açıklaması

Sarı'dan Akyazı Açıklaması

Ahmet Sarı Akyazı Projesi için Trabzon'un öz kaynaklarının sermaye oluşturması gerektiğini söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Sarı, ''Trabzon için hayati önem taşıyan Akyazı Projesi'nin inşa edilmesi için Trabzon'un öz kaynaklarının sermaye oluşturması gerektiğini düşünüyoruz'' dedi.

Sarı, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, şubelerince şubat ayında başlatılan ''Trabzon İçin Bir Projem Var'' yarışmasına 277 projenin başvurusunu aldıklarını belirtti.

Başvuruda bulunan projelerin, TÜBİTAK'ın proje değerlendirme esaslarına göre ve akademisyenler ile iş adamlarından oluşan bir heyetle sonuçlandırılacağını duyuran Sarı, ''Bizler yarışmamızın başında da belirttiğimiz gibi kentimizde var olan üretebilme kabiliyetini ve şehrimizin dinamiklerini harekete geçirmek için bir mücadeleye girdik. Bu yarışma sadece bir proje yarışması değil, Trabzon için verilmiş olan bir mücadeleydi'' diye konuştu.

Akyazı beldesinde yapılması planlanan tesisler için oluşturulan Akyazı Projesi'nin, Trabzon'un iç dinamikleriyle inşa edilmesi gerektiğini daha önce belirttiğini, bu noktada kararlılıklarını yinelediklerini dile getiren Sarı, ''Bizler Trabzon için hayati önem taşıyan bu projenin inşa edilmesi için Trabzon'un öz kaynaklarının sermaye oluşturması gerektiğini düşünüyoruz ve Trabzon için bunun sonuna kadar arkasında olacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor