Santrançta da varız

Santrançta da varız

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü'nce organize edilen Satranç İl Birinciliği’nde, Akçaabat’ı temsil eden öğrencilerimiz azımsanamayacak bir başarı elde ettiler.

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Satranç İl Birinciliği’nde, Akçaabat’ı temsil eden öğrencilerimiz azımsanamayacak bir başarı elde ettiler.
Merkez İlköğretim Okulu’nun Minikler’de Trabzon İkincisi, Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlköğretim O-kulu’nun da Yıldızlar’da Trabzon Dördüncüsü olduğu turnuvada Alaittin Akçay İlköğretim Okulu’ndan Arif Süheyl Üçüncü Yıldızlar’da, Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu’ndan İbrahim Türkoğlu da Minikler’de Trabzon Üçüncüsü oldu.

Merkez İlköğretim Okulu
Turnuvada 6-D Sınıfı öğrencisi Alperen Tüfekçioğlu, 5-C Sınıfı öğrencisi Ahmet Burak Topsakal ve 3-B Sınıfı öğrencisi Ömer Hüdai Kutlu tarafından temsil edilen Merkez İlköğretim Okulu Minikler Trabzon İkincisi oldu.
Takımımızın çalıştırıcısı Ali Bulut, “Öğrencilerim, geleceğin şampiyonu olacaklarını şimdiden gösterdiler. Onları kutluyorum.” dedi.


Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu
8’inci sınıf öğrencileri tarafından temsil edildiği Yıldızlar Satranç İl Birinciliği’nde Trabzon Dördüncüsü olan Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu Takımı’nda en başarılı öğrenci ise bireysel dördüncülük kazanan Murathan Ayvaz oldu.
Takımımızda yer alan Hüseyin Kalaycı 25’inci, Kadir Bıyıklı ise 35’inci oldu.
Okulumuzu Minikler İl Birinciliği’nde temsil e-den öğrencilerimizden İbrahim Türkoğlu ise bireysel üçüncülük kazandı. Takımımızda yer alan Aybüke İrem Şahin 35’inci, Mervenur Erbaşaran ise 60’ıncı oldu.


Alaittin Akçay İlköğretim Okulu
Okul Öğretmenlerinden Mürsel Akan'ın nezaretinde yıldızlar ve minikler kategorilerinde turnuvaya katılan Alaittin Akçay İlköğretim Okulu öğrencilerinden en başarılı sonucu Arif Süheyl Üçüncü aldı.
Oynadığı 9 maçtan 6 galibiyet ve 3 beraberlik alarak Yıldızlar Trabzon Üçüncüsü olan Arif Süheyl Üçüncü’ye okul yönetimi altın hediye etti.
Turnuvaya katılan öğrencilerden Yıldızlar kategorisinde Gökhan Kahraman 46'ncı ve Yağız Zevit 88'inci, minikler kategorisinde de Yıldız Mert Karan 52'nci ve Hasan Serdar Dinç de 72'nci oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim