Derviş ALTUNTAŞ

Derviş ALTUNTAŞ

ŞANS OLSUN

Akçaabat Sebatsporumuz için hafta sonu tarihi bir fırsat olabilir. Hepinizin bildiği gibi olağanüstü kongre var. Kongreler her zaman camiaya yeni bir heyecan, yeni bir umut aşılar. Bu kongrenin de kulübe artı katkılar sağlayacağını ümit ediyorum.

Kırmızı- Beyazlı camianın önde gelen isimleriyle birebir görüşme fırsatı bulduğumuz zaman onlara klasik bir soru soruyoruz. Ne olacak bu Sebatspor’un hali. Bir şey olmaz cevabı alıyoruz. İnşallah olmaz, olursa da yazık olur.

 

Gelelim kongreye.

 

Başkanlık için uzun süre Cemil Usta kamuoyunda tartışıldı. Aslında camia bu ismi de benimsemedi değil. Zaten altyapının fahri başkanı gibiydi Cemil abi. Çoğu kimse bilmez ama geçen sezon neredeyse kulübün mutfak masraflarını karşılayan kişiydi Cemil Usta. Şimdi biraz üstte çıkacaktı. Ama anlaşılan belli kesimlerden ta olarak destek görmedi ve A takıma hayır altyapıya evet dedi.

Sonra Adnan Topsakal ismi atıldı ortaya. Adnan abi bu işi en iyi yapacak kişiler arasında bence, ama o da nedense pek sıcak bakmadı başkanlığa.

Sonra Ayhan Babuşcu ismi çıktı ortaya ve ardından  Fifret Kırali ve Kaşif Ağanoğlu.

Fikret Kırali ve Kaşif Ağanoğlu ile bir sohbetim olmadığı için onlar hakkında yorum yapmayacağım. Ama sadece şunu söylemek istiyorum onları son 5 yılda hiç kulüpte görmedim.

 

Gelelim Sayın  Babuşcu’ya

 

Babuşcu şu ana kadar başkanlık en ciddi hazırlık yapan kişi olarak gözümüze çarpıyor. Babuşçu’nun listesinde kimlerin olduğunu biliyorum ama verdiğim söz gereği burada sizler ile paylaşamıyorum.

Listeye genel olarak bakıldığında hoşuma giden bir liste. Siyaset, işadamı, bürokrat ve spor camiasından önemli isimler var listede. Bu liste camiayı toparlar mı bilinmez ama Ayhan Babuşcu hakkında ki ön yargıları yıkacak bir liste gibi gözüküyor. Listeye Adnan Topsakal ve  Ergin Bektaş  Nihat Aydın gibi isimlerin eklenmesinde de fayda görüyorum. Ancak sadece listedeki isimler Sayın Babuşcu'yu kurtarırmı bilinmez. Çünkü Babuşcu'ya karşı Akçaabat spor kamuoyunun birçok soru işareti var kafasında. Bu soruların cevabını vermesi gerekir. Bu soruların ne olduğunu herkes özellikle sporcular çok iyi biliyor.

 

Bu kongre şans olsun…

Akçaabat Sebatspor camiası ne yazık ki istenilen birlikteliği bir türlü sağlayamadı. Bunda en önemli unsur başarısızlık olsa gerek. Başarısızlığı kimse sahiplenmez. En iyi örneğini görüyoruz Kırmızı-Beyazlı kulüpte.. Herkes suçu başkasında arıyor, hatta başarısızlık olunca sevinenler bile oluyor. Oysa Süper Lig’e hep birlikte çıkmıştık, hep beraber süslemiştik sokakları. Şimdi neden birbirimize düşman gözüyle bakıyor ve hata aramaya çalışıyoruz. Bu Akçaabat Sebatspor camiasına yakışan bir davranış değildir.

 

 

Gelin bu kongrede birlik olalım..

 

Gelin bu kırgınlıkları bu kongrede  giderelim. Bir olalım, birlik olalım.

Başkanlığa kim gelirse gelsin hepimizin başkanı olsun.

İç kavgalar ile başkalarını sevindirmeyelim.

   

Önceki ve Sonraki Yazılar