Sandıktan Öztürk çıktı

Sandıktan Öztürk çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin kurduğu sandıktan, partinin eski Trabzon Milletvekili Adayı ve eski Akçakale Belediye Başkanı Ali Türen Öztürk’ün ismi çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Akçaabat Belediye Başkan Adayı olarak göstereceği ismi belirlemek amacıyla kurduğu sandıktan, partinin eski Trabzon Milletvekili Adayı ve eski Akçakale Belediye Başkanı Ali Türen Öztürk’ün ismi çıktı.

25 Haziran Salı günü 800 partili delegenin oy kullanabilmesi amacıyla parti binasına kurulan sandık, 23 Ağustos Cuma günü mesai bitiminde İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililerin huzurunda açıldı. Yapılan sayımda, 690 partili delegenin tek aday ismi yazarak belirttikleri tercihlerinin yüzde 79,6’sının Ali Türen Öztürk’ten yana olduğu tespit edildi.

İlçe Başkanı Mustafa Nadir, sandıktan çıkan sonucun bu hafta içerisinde resmi bir yazı ile Trabzon İl Başkanlığı’nın yanı sıra CHP Genel Merkezi’ne de gönderileceğini belirterek, üyelerinin tercihlerinin partileri için hayırlı olmasını istedi. Parti olarak Akçaabat belediye Başkanlığı’nı kazanmak arzusunda ve azminde olduklarını belirten Başkan Nadir, partililerinin bu ekibin başında Ali Türen Öztürk’ü görmek istediklerini net bir şekilde ortaya koyduğunu belirterek, bu tercihin Genel Merkez tarafından da saygıyla karşılanacağına inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset