Sandık Yönetim Kurulu Üylerine Yemek

Sandık Yönetim Kurulu Üylerine Yemek

AK Parti Trabzon Merkez ilçe tarafından organize edilen Sandık yönetim kurulu üyeleri ile buluşma yemeği Kadakal Restaurant'ta gerçekleştirildi.

Yemeğe AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, TOKİ eski başkanı Erdoğan Bayraktar, Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz ile seçimde sandık yönetim kurulu üyeliği yapacaklar katıldı.

Yemekte ilk olarak konuşan Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, bütün seçmenlere ulaşıp yaptıkları hizmetleri anlatmaları gerektiğini ifade ederek “ seçim sandıkta kazanılır bu nedenle seçim günü sandıkları sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

ak-parti-yemek2.20110527184315.jpg

İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, mevcut iktidar yürüyüşünü aynı kararlılıkla devam ettireceklerini vurgulayarak “AK Parti olarak başta eğitim, sağlık, ulaşım olmak üzere her alanda büyük adımlar attık. Sağlıkta Trabzon’a Ambulans helikopter, ambulans uçağı getirttik. İnsan hayatı ihmale gelmeyecek kadar önemli bir olgudur. Bazı durumlarda yaşam savaşı veren hastalar için saniyelerin bile önemlidir. Ambulans Helikopter ile ya da ambulans uçağımızla hastalarımızı nakil ediliyor. Bundan önemli bir hizmet olabilir mi? Daha önceki yıllarda gıpta ile baktığımız şeyler artık AK Parti ile ülkemizde gerçekleşiyor. Bu seçimde halkımızın bizlere vereceği destekle hizmetlere devam edeceğiz” diye konuştu.

ak-parti-yemek4.20110527184224.jpg

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar 12 Haziranda yapılacak seçimlerin dünyada yapılan en önemli seçimlerden bir tanesi olduğunun altını çizerek “Trabzon’a en iyi hizmeti verebilmeleri için güçlü desteğe ihtiyacımız var. Bizlere vereceğiniz destek her şeyin en iyisine layık Trabzon’a daha iyi hizmet vermemizin önünü açmış olursunuz. Bu güne kadar Trabzon’a yaptığımız hizmetler bizlerin referansı olmuştur.

Bundan sonra da bu güzel şehre en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız. Türkiye AK Parti ile kalkınmak için büyük bir ortam yakaladı. Bizler bu ortama Trabzon’dan büyük destek vereceğiz. Trabzonumuz da bu kalkınmadan büyük pay alacaktır. Trabzon’u bir marka şehir haline getireceğiz, ciddi yatırımlar gelecek Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

ak-parti-yemek1.jpg

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak 12 Haziran'da yapılacak genel seçimin her manada çok önemli olduğunu söyledi. Seçim sürecinde karalama, suçlama kampanyası yapmadıklarını fikir ve proje ortaya koyduklarını ifade eden Bakan Özak şunları söyledi: Parti olarak hiçbir partiyi ''Delilsiz suçlamıyoruz, mahkum etmiyoruz.

ak-parti-yemek3.20110527184328.jpg

Yargısız infaz yapmıyoruz. Biz yaptıklarımızı anlatıyoruz, bundan sonra ne yapacağımızı anlatıyoruz. Trabzon bir şantiye şehir durumuna geldi. Her yerde her alanda bir hizmet. Biz yaptıklarımızla varız. Bazıları da Trabzonspor üzerinden siyaset yapıp rant kapmanın peşinde ben olara buradan soruyorum. Trabzonspor şimdiye kadar ne verdiniz? Trabzonspor için şunu yaptım deyin. Ben Trabzonspor’da başkanken 1993-1996 yıllarında Şenol Güneş antrenörümken Başbakana gittik. Dedik ki; Tayip bey, Belediye Başkanıydı biz İstanbul’da 40 dönüm bir arazi aldık. Burada ticaret yapabilir miyiz? Para kazanıp Trabzonspor’ a verebilir miyiz? diye. Plan değişikliği yaptı ve Migros‘a aldığımız yeri verdi. 30 yıl kiraladık o araziyi ve oradan 12 milyon dolar aldık Trabzonspor için. Yine son dönemde 4 sene evvel Başbakanımızın talimatı ile orda petrol ofisi istasyonu yaptık.10 milyon dolar para aldık. Trabzonspor’a 22 liralık yardım yapmayanlar bugün Başbakanımıza bize belediye başkanımıza ve arkadaşlarımıza haksızlık yapmasınlar. Herkes çıksın ‘ben Trabzonspor için şunu yaptım desin‘ ben anlını karışlayacağım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset