Sandığa Sahip  Çıkalım

Sandığa Sahip Çıkalım

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yavuz Karan Akçaabat’ta AK Parti'den 2 puan önde olduklarını iddia etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yavuz Karan, Akçaabat İlçe binasında partililere seslendi. Karan yapılan kamuoyu araştırmasında partisinin Akçaabat’ta AK Parti'nin 2 puan önünde olduğunu iddia etti.

Yavuz Karan konuşmasında şunları söyledi "Büyük şehir ve ilçelerde 1980 den sonra en şanslı dönem bu dönemdir. Biz adayımız sandık kurarak belirledik. Bilgi birim ve tecrübe anlamında en doğru aday bizim adayımızdır. Burda bir belediye başkanı var 20 yıldır burada çok kötü bir belediye başkanlığı yaptı. Sadece işi idare etti. Yapar gibi göründü yapmadı. Akçaabat’ı bir kasaba köy gibi yönetti. Eskiden suyumuz içilirdi şimdi evimizde çay yapamıyoruz.18 uygulamalarıyla birçok insanımızı madur etti. Halkı taş gibi gördü. Her şeyi inşaat gibi gördüğü için halkada taş gibi baktı. Akçaabat belediyesi Akçaabat halkıyla barışık değildir. Yaptığı uygulamalar Avrupa’daki uygulamaların tam tersidir. Bugün AK Partinin yönetimindeki 30 kişinin 25 beşi belediye başkanının istemiyor. Allah uzun ömür versin de sağlık düzeyde bu işi yürütecek düzeyde değil. Şimdi Akçaabat’ta herkes şefik türkmene karşı bir ittifak yapalım diyor. Eğer ittifak yapılacaksa bu Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden yapılacak buda Ali Türen Öztürk ismiyle yapılacaktır. Bizim adaylarımızın kimseye diyet borcu yoktur. Başkan adayımız ve ekibimiz kire pasa bulaşmamıştır. Halkımız bunu gözden geçirmelidir. Bugünkü siyasi iktidar milletin cebindeki parayı çalıyor. Sandıklar bizim partimizin namusumuzdur. Hiçbir zaman Akçaabat ta bu kadar iddialı olmadık kamuoyu anketleri var bu anketlerde AK Partiden 2 puan önde olduğumuz diğer partinin ise 4-5 puan geride olduğu görülmektedir. Ali Türen Öztürk hem bizim için hem Akçaabat için bir şanstır. Biz projelerimize yapacak olduklarımız koydun bunlar bizim namusumuzdur. Biz iddia ediyoruz Söğütlüde Metin Gedikli'yi çok rahat gececeğiz. Bin fark atacağız"dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ise, bugün itibarıyla Akçaabat’ta birinci parti olduklarını söyledi. Nadir, Akçaabat Belediyesi'nin kendilerinin olacağını bu gücü halktan ve teşkilatlarından aldıklarını ifade ederek "Bizde atama adayı yoktur. Bizim adayımızın sorumluluğu halkına karışsıdır. Parti ve örgüt olarak adayımızın arkasındayız.. Akçaabat ve Söğütlünün hali belli. Akçaabat’ta iktidar olma yolunda tek partiyiz. Biz gücümüzü sizden alıyoruz. Siz dediniz biz yaptık. Biz halkın istemediği örgütün istemediği adayı koluma takıp halkın huzuruna çıkmam demiştim. Bu sözümde durdum. Akçaabat’a partimizi iktidar yapacağız. Adayımızı geç açıkladık diye eleştirenle var. Erken öten horozun haline kalmamak için adayımızı zamanında açıkladık. Akçaabat ve söğütlüdeki kırgınlar ve dargınları Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet ediyorum"dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk ise seçmelerine sandığa sahip çıkmalarını söyledi. Türen "En iyi başkan adayı ve meclis üyesi adayları bizde. Bu bizim örgütümüzün başarısıdır. Mutlak suretle sandığa sahip çıkalım. Son anda kararsız insanları orada caydırıyorlar. Para vererek bile kandırıyorlar. MHP Bizden güçlüymüş ona destek veriliyormuş. Bu söylem ne bize ne MHP ‘ye yarar, bu söylem AK Parti'nin işine yarar. Yukarıya çıkanı aşağıya çekmek aradan sıyrılmaktır. Böyle bir söylemin içinde ne ben ne başkanım olur. Böyle bir şey olsaydı ben zaten aday olmazım. En güzel projeleri biz yaptık. En önemli projemiz asfalt şantiyesidir. Bu bu projelerle halkın karşısında çıktığımızda halkın inandığını gördük" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset