Sanayi Sitesine Asfalt

Sanayi Sitesine Asfalt

Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Milletvekili Genel Seçimi sonrasında teşekkür ziyaretine gittiği Yaylacık Sanayi Sitesi esnafına verdiği sözü tuttu

Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Milletvekili Genel Seçimi sonrasında teşekkür ziyaretine gittiği Yaylacık Sanayi Sitesi esnafına verdiği sözü tuttu. Milletvekili Cumur'dan site içi yollarının asfaltlanmasını isteyen esnafın yıllardır çamur ve tozla verdiği mücadelenin sonunu getiren asfaltlama işi geçtiğimiz hafta sonu yapıldı.

Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, 22 Temmuz Milletvekili Genel Seçimi sonrasında teşekkür ziyaretine gittiği Yaylacık Sanayi Sitesi esnafına verdiği sözü tuttu. Milletvekili Cumur'dan site içi yollarının asfaltlanmasını isteyen esnafın yıllardır çamur ve tozla verdiği mücadelenin sonunu getiren asfaltlama işi geçtiğimiz hafta sonu yapıldı.

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü'nden temin edilen 700 ton asfaltın, Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yaylacık Sanayi Sitesi ile Osmanbaba yolunun girişine serilmesi işlemi yaklaşık bir gün sürdü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la Trabzon'a gelen Milletvekili Mustafa Cumur'un da bir ara beraberindeki Adalet Ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Osman Çavuş ile gelerek çalışmalara nezaret ettiği asfaltlama işi Belediye Meclisi Üyeleri Cemal Baş, Bilal Duran ve Sıtkı Yavruoğlu ile Fen İşleri Müdürü Mustafa Berber’in gözetiminde yapıldı.

Çalışmalardan büyük memnuniyet duyan Yaylacık Sanayi Sitesi esnafı, Milletvekili Mustafa Cumur’u teşekkür yağmuruna tuttu. Yıllardan beri çamur ve tozdan çektikleri sıkıntıdan kendilerini kurtaran Cumur’a teşekkürlerini, çalışmalara nezaret ettiği sırada bizzat sunan sanayi esnafı, “Siyasetçilerin sözlerini tutmamaları neredeyse alışılagelmiş bir durum. Bizim vekilimiz ise sözünün eri olduğunu bir kez daha kanıtladı. Kendisine en içten dileklerimizle şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Milletvekili Mustafa Cumur ise Akçaabat’ın tüm sorunları ile kendi sorunuymuş gibi ilgilendiğini belirterek, “Hemşehrilerime en iyi hizmeti verebilmek için elimden gelen çabayı gösteriyorum” dedi.

Üst kesimlere asfalt

Öte yandan Akçaabat Belediyesi daha önce ihalesi yapılan yol sathi kaplaması işini tüm hızıyla sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Yeni Mahalle ile Orta Mahalle'nin üst kesimlerinde asfaltlama çalışması gerçekleştiren Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içerisinde kalan yol dilimlerindeki asfaltlama çalışmalarını ise 1 ay içerisinde tamamlamayı hedefliyor.        

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler