Samsun'dan Gümüş Madalya

Samsun'dan Gümüş Madalya

Samsun'da gerçekleşen Küçükler-Yıldızlar Puanlı Atletizm Grup Elemeleri tamamlandı. Yarışmalarda Akçaabat’ta Metehan Kuruçelik gümüş madalya aldı.

 

Samsun'un ev sahipliğinde gerçekleşen ve Türkiye genelinde altı şehirde yapılan Okullararası Küçükler-Yıldızlar Puanlı Atletizm Grup Elemeleri tamamlandı. Yarışmalarda Akçaabat’tan Metehan Kuruçelik gümüş madalya aldı.

samsunun-ev-sahipliginde-gerceklesen-ve-turkiye-genelinde-alti-sehirde-yapilan-okullararasi-kucukler-yildizlar-puanli-atletizm-grup-elemeleri-tamamlandi.-yarismalarda-akcaabat’ta-metehan-kurucelik-gumus-madalya-aldi..jpgSamsun’da gerçekleşen ve 2 gün boyunca devam eden Okullararası Küçükler-Yıldızlar Puanlı Atletizm Grup Elemeleri’nde Akçaabat Mehmet Arslantürk Ortaokulu’ndan Meteham Kuruçelik 3 adım atlamada elde ettiği 2. lik derecesiyle gümüş madalya alarak gururumuz oldu.

Beden eğitimi öğretmeni Murat Kahraman’ın çalıştırdığı öğrencilerden, disk atmada Burak Dertli ve Gülle atmada Yakup Bulut 4.lük ile yetindi.

Yarışmalar sonucunda Metehan Kuruçelik ve Burak Dertli Kayseri’de yapılacak olan Atletizm Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Okul Müdürü Ergin Ocak, sporcuları ve hocalarını tebrik ederek, başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset